23 / 07 / 2024

BR Yapı

BR Yapı

BR Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Feyzi Özvarol tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Bağlar Caddesi, No:74 / A'da kuruldu.

Türkiye’de asgari ücretli brüt maaşının tamamı ile 84,6 ay çalışarak araba alabiliyor: Almanya'da bu rakam 15,4 ay!

Otomobil sahibi olmak isteyen tüketiciler, fiyatların çok yüksek olduğunu sık sık dile getirirken; otomobil almak için yapılan Almanya ve Türkiye kıyaslaması gündem oldu. Türkiye’de bir asgari ücretli brüt maaşının tamamı ile 84,6 ay çalışarak otomobil alırken, Almanya'da bu rakam 15,4 ay oldu.

Kıbrıs inşaat sektöründe 'yap-sat' bitirildi! Yatırımcılar kaçıyor!

Bağımsızlık Yolu Mali Sekreteri Münür Rahvancıoğlu, Kıbrıs'taki inşaat sektörünün zor günler geçirdiğini belirterek 'yap-sat' işleyişinin bittiğini ve yatırımcıların kaçmaya başladığını belirtti.

Kıbrıs'ta emlak krizi kapıda!

Yabancılara taşınmaz mal satışında yapılan değişikliklerle gayrimenkul sektöründe yükselen krize işaret eden Avukat Münür Doratlı, Kıbrıs'ta tapu dairelerinde büyük kaos yaşandığını söyledi.

Yabancıya konut satışıyla ilgili Kıbrıslı müteahhitten haklı isyan! Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?

Kıbrıs'ın önde gelen müteahhitlerinden Koral Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaştığı istatistikle Türkiye’de yabancılara yapılan mal satışlarının bir yıl içinde yüzde 61,5 azaldığını belirterek ''Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?” sorusunu sordu.

Kıbrıs'ta çarşı karışıyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta Yahudilerin 25 bin dönüm arsa aldığı gündeme gelmiş ve konuyla ilgili tartışmalar başlamıştı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, mülk satışı ile ilgili spekülasyon yapıldığını belirtti. İşte o açıklamalar...

Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Binlerce dönüm arazi topladılar!

Kıbrıs'ta Yahudilerin şimdiden 25 bin dönüm arazinin sahibi olduğu belirtildi. Peki Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Yahudiler Kıbrıs'tan neden arazi alıyor? 

Asgari ücretliler ve özel sektör çalışanları aman dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın! Net ve brüt maaş...

İşçilere, emekliye memura ve özel sektör maaşlarına yapılması beklenen zamların ardından net ve brüt maaş hesaplaması gündem oldu. İşte o hesaplar...

EYT'liler için maaş hesaplaması nasıl yapılır? Brüt maaş nasıl hesaplanır?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) artık düzenlemein bir önce yapılmasını ve aldığı şekillenme üzerine hayatımıza devam edelim görüşünde. Fakat  akıllara takılan en büyük soru, EYT'liler için maaş hesaplaması nasıl yapılır? Brüt maaş nasıl hesaplanır?  

Deprem konutlarının detayları peş peşe geldi! En çok zemin artı 3-4 katlı ve 3+1 konutlar yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehirde ilk etapta 199 bin 739 kalıcı konut ile 73 bin 972 köy evi inşa edilecek. Zemin artı 3-4 katı aşmayacak konutlar, brüt 105 metrekare, net 85 metrekare ve 3 artı 1 şeklinde yapılacak. İşte ayrıntılar ve görseller...

Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Asgari ücretin, 2023'te brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 TL şeklinde belirlenmesiyle beraber gözler özel sektöre döndü. Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

1 Ocak 2023 Asgari ücrette son dakika! Hesaplamalar yapılıyor! Bu rakamları görenlerin nefesi kesilecek!

2023 asgari ücret ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Kasım ayının son haftasının başında yeni asgari ücretle ilgili sorular gündemin ana maddelerinden biri haline geldi. Peki, 2023 asgari ücreti ne olacak Asgari ücrete zam yapıldıktan sonra yeni net-brüt TL ne olacak?

Asgari ücret için masada rakam belli oldu! İşte yeni asgari ücrete yapılacak zam…

Asgari ücret komisyonunun toplanacağı aralık ayına sayılı günler kala, milyonlarca vatandaşın gözü kulağı asgari ücrete yapılacak zamda! Hali hazırda brüt 6.471 lira ve net 5.500 lira olan asgari ücrete ne kadar zam geleceği merakla beklenirken bazı uzmanlar 7.500 lira bazıları da 9 bin lirayı işare

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Kıbrıscık projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 sosyal konut projesi...

BR Yapı Haberi

BR Yapı

BR Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Feyzi Özvarol tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. 

BR Yapı Anonim Şirketi iş konusu; A-) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak B-)Belediyeler sınırları içinde ve dışında yürürlükteki kanun ve yönetmelikler ile imar planlarına uygun olarak her türlü inşaat yapmak Lüzumlu menkul ve gayrimenkulleri satın alabilir kiralayabilir kiraya verebilir ve satabilir kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir ayrıca gayrimenkullerle ilgili olarak tapu ve kadastro müdürlüklerinde cins tashihi ifraz tevhit ve yola terk işlemlerini yapabilir rehin ticari işletme rehin ve ipotek de dahil olmak, fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere menkul...