25 / 07 / 2024

brezilya gelir düzeyi

brezilya gelir düzeyi

Brezilya’da lüks apartmanların hemen yanında bulunan barakalarda sefalet kol geziyor.

Gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı geriliyor!

Avrupa İstatistik Ofisi verilerinden derlenen bilgilere göre Refah ve gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı düşüyor. 

Özel sektör çalışanları dikkat! Bu bankadan size ödeme var, başvurmak yeterli!

Özel sektör çalışanları için ek ödeme yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapanlar ödemeleri alabilecek. Maaş düzeyi fark etmeksizin çoğu özel sektörde çalışan kişilere nakit ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ek ödeme yapılacak. 

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Taksitli ev alma fırsatı geldi, son gün 23 Haziran!

TOKİ Başkanlığı, düşük gelir düzeyine sahip aileler için yeni bir konut projesinin tamamlandığını duyurdu. Başkanlık, önümüzdeki günlerde başvuruların başlayacağını da açıkladı. Ev sahibi olmak isteyen gelir seviyesi düşük vatandaşlara yönelik bu haberi duyurdu.

Ethereum'da şimdiye kadarki en büyük yükseltme geliyor

Bu yılın başlarında önerilen ve Optimism topluluğu tarafından Nisan ayında onaylanan bir hard fork olan yükseltmenin "yeni bir modülerlik, basitlik ve Ethereum denkliği düzeyi" getirmesi bekleniyor.

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere müjde! Hemen bu habere bakın!

Gereksinim sahibi ailelere destek ödemeleri son sürat devam ediyor. Hanenin gelir düzeyine bağlı tüm harcamalarına katkı sağlamak için devlet ödemelerini aksatmadan devam ediyor. Bakan Derya Yanık, çocuklu aileler için verilen destek ödemelerini açıkladı.

Aktif İyon Teknolojili Vestel Kurutma Makinesi Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi...

Çamaşırlar, Vestel'in geliştirdiği aktif iyon teknolojisine sahip kurutma makinelerinden elektrostatik yüklerden arınarak çıkıyor. Kırışıklık düzeyi azalmış bu çamaşırları ütülemek de kolaylaşıyor. Peki, Vestel Kurutma Makinesi ne kadar elektrik harcar?

Kayseri Üniversitesi KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor! Başvuru şartlarında yaş sınırı yok!

Üniversitenin yayınlamış olduğu personel alımı ilanında, toplam 10 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı belirtiliyor. Başvuru yapacak adayların ilgili pozisyon için belirlenen öğrenim düzeyi ve tecrübe şartlarını sağlamaları gerekiyor.

Emekliye bomba haber! En düşük maaş asgari ücret olacak!

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin masada tek formülün olduğunu ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar kapsamında olmayan iki grubu açıklamıştı. Öte yandan EYT düzenlemesinde en düşük emekli maaşının düzeyi için düşünülen taban belli oldu.

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

Başvuran aileye geri ödemesiz 7. 200 lira verilecek! Ödemeler başladı! İşte başvuru detayları ve şartlar

Aile Destek Programı'nın kapsamında 4 milyon aileye bir yıl boyunca toplamda 15 milyar TL ödenecek. Hanelerin gelir düzeyine göre hane başına 450 lira - 600 lira arasındaki ödemeler 29 Temmuz Cuma günü başladı. Aile Destek Programı'na başvurular nereden ve nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Aylık 600 liraya kadar ödeme yapılacak! Ve başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan 4 milyon aileye 12 ay boyunca toplamda 15 milyar liralık Aile Destek Programı'nın ödemeleri için start verilecek. Hanelerin gelir düzeyine göre Aile Destek Programı ödemeleri hane başına 450-600 lira arasında ödeme yapılacak.

Hane başına 7 bin 200 lira! Detaylar netleşti, işte başvuru şartları...

Aile Destek Programı'nda detaylar belli oldu. Bu kapsamda 4 milyon aileye 12 ay boyunca toplamda 15 milyar liralık destek sunulacak. Hanelerin gelir düzeyine göre yıllık 5 bin 400 lira ila 7 bin 200 lira arasında destek verilecek. İşte, destek paketine başvuru şartları...

Asgari Ücret Komisyonu'nun önündeki ek zam miktarı ve hesaplanan miktar belli oldu!

Asgari ücrete ek zam yapılması için son kez bugün bir araya gelecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu milyonlarca çalışanın gelir düzeyini yeniden ele alacak. Yılbaşında yapılan yüzde 50'lik zammın 6 ayda erimesi gündeme yeni maaş miktarını getirdi.

brezilya gelir düzeyi Haberi

brezilya gelir düzeyi

Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde gökdelenlerin yanında 10 futbol sahası büyüklüğündeki kamp, ülkedeki gelir dağılımındaki adaletsizliği tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, kampta 8 bin kadar çadır ve derme çatma barınakta insanlar akıl almaz bir sefalet içinde yaşıyor. Kamp sakinlerinin yüzde 42’si işsiz, kampta aylık ortalama gelir de 350 dolardan az. Kampta 15-17 yaşlan arasındaki gençlerin yüzde 17’si okula gitmiyor. Fabrikaların yanındaki kampta elektrik de yok. Kampın kurulduğu arazi, inşaat şirketi MZM’ye ait. Şirket, alanın boşaltılmasını isterken, mahkeme de ekim ayında arazinin şirkete teslim edilmesine karar verdi. Kamp sakinleri ise mahkeme kararım umursamıyor. Oliveira isimli kamp sakini “Gelecekleri varsa görecekleri de var. Kaybedecek bir şeyimiz yok” uyarısında bulundu.