07 / 05 / 2024

BTK İşçilerine zam 2021

BTK İşçilerine zam 2021

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, BTK bünyesinde hizmet veren işçilerin maaşlarında yüzde 20 ile yüzde 70 arasında zam yapılacağını açıkladı.

Cep telefonu faturalarına zam mı geliyor?

BTK, 1 Nisan 2024 yılında  açıklanacak yeni azami ücret tarifesi sonrası da operatörlerin yeni tarife ve paket fiyatlarına zam yapması beklendiği ifade edildi.

Honda’dan zam rekoru! Jazz e-HEV modeline tam 206 bin 500 TL zam geldi!

Honda’dan takipçilerine bu sefer kötü haber geldi. Honda, temmuz ayı kapsamında Jazz e-HEV modeline tamı tamına 206 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.

Memur maaş zammı ne kadar olacak? 5 aylık enflasyon farkına göre memura tam bu kadar zam geliyor! Son dakika!

Kamu işçilerine yapılan yüzde 45 zam ve 15 bin TL taban maaş uygulamasının ardından, tüm dikkatler memur maaşlarına odaklanmıştı. Peki memur maaş zammı ne kadar olacak?

Emeklilere 3'lü zam formülü uygulanacak! Kamu işçilerine verilen zam rekor kırdı

Kamu işçileri için tespit edilen 6 aylık zam seviyesinin emeklilere de referans olacağı söyledi. Bu bağlamda, Temmuz ayında memurlar ve emeklilere 3'lü zam formülü uygulanacak. Hem memurların hem de emeklilerin aylıklarına iletilecek refah payı için kanuni düzenleme çalışmaları sürüyor.

700 bin kamu işçisinin taban ücreti 15 bin TL ilk 6 ay için zam oranı ise yüzde 45 oldu!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zam oranındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 12.20'de Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı açıkladı. İşte detaylar...

Kamu işçilerinin zammı ne kadar olacak? Kamu işçisi maaşına ne kadar zam gelecek? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kamu işçilerine yapılacak zam için bugünü işaret etmişti. Peki kamu işçilerinin zam oranı bugün belli olacak mı? Kamu işçilerinin zammı ne kadar olacak? 

700 bin kamu işçisine zam hesabı nasıl yapılacak? Resmen belli oldu!

700 bini aşkın işçiyi ilgilendiren Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü için son viraja girildi. Peki, kamu işçilerine zam oranı açıklandı mı, toplu sözleşme zam oranı ne zaman belli olur? İşte detaylar...

Kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak? Pazarlıkta sona geliniyor! 700 binden fazla işçinin taban ücreti kaç TL olacak?

Kamu işçilerinin zam pazarlığı tüm hızıyla devam ediyor. Peki kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak? Taban ücret kaç TL olacak?

Kamudaki 700 bin işçiyi ilgilendiriyor! Zam pazarlığında son durum ne? Kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak?

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki işçileri ilgilendiren zam pazarlığında gelişmeler devam ediyor. Kamudaki 700 bin işçiyi ilgilendiriyor! Zam pazarlığında son durum ne? Kamu işçilerine ne kadar zam yapılacak?

Kamu işçilerine zam gelecek mi? Çalışma Bakanı açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu işçilerinin zamları ile ilgili açıklamalar yaptı. Türk-iş Başkanı Atalay da kapsam dışında kalan işçilerin kadro beklentisiyle ilgili konuştu.

Kamudaki 700 bin işçiye maaş zammı şoku! Peş peşe açıklandı! Duyan resmen buz kesti! Ne kadar zam gelecek? 

Merakla beklenen ve 700 bini aşkın işçiyi ilgilendiren kamu işçilerine zam konusu yeniden gündemde. Kamudaki 700 bin işçiye maaş zammı şoku! Peş peşe açıklandı! Duyan resmen buz kesti! Ne kadar zam gelecek? 

BTK duyurdu! Mobil tarifelere zam! Yüzde 77’yi buldu

Mobil iletişimde geçerli ücret tarifesinde değişik yapıldı. BTK’nın Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığı eli ile hazırlanan kurul kararına göre mobil şebekelerden yapılmış olan yurtiçi aramalarda azami ücret 1.55 liraya yükseldi. İşte detaylar…

Asgari ücretten sonra bir ilimizde daha işçilere dev zam! Maaşlara yüzde 50 zam geldi

Türkiye genelinde asgari ücretin yükselmesinin ardından belediyeler de işçilerine zam yapmaya devam ediyor. Son olarak bir ilimizde daha belediye işçilerine yönelik yüzde 50 zam yapıldı.

BTK İşçilerine zam 2021 Haberi

BTK İşçilerine zam 2021

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Yapılan skala çalışması ve bu iyileştirmelerle BTK işçilerine bu yılın başından itibaren günün sonunda yüzde 20 ile yüzde 70 aralığında zamlar yapılacak. Bu çalışmamızla bir kez daha gösterdik ki; dün olduğu gibi bugün de işçi kardeşlerimizi enflasyona ezdirmedik” dedi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile Öz İletişim-İş Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi 2. Ek Protokolü İmza Töreni'ne katıldı.

BTK'nın Ankara'daki merkezinde gerçekleştirilen törende konuşan Bakan Karaismailoğlu, Türkiye'de hiçbir işçinin, enflasyon rakamlarının altında ezilmesine müsaade etmeyeceklerini dile getirdi.

"YÜZDE 20 İLE YÜZDE 70 ARALIĞINDA ZAMLAR YAPILACAK"

Protokol kapsamında yapılacak olan maaş zammı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu,...