04 / 05 / 2024

buca çağdaş yaşam merkezi

buca çağdaş yaşam merkezi

İzmir Buca Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke tarafından açılacak merkez 17 Mart'ta hizmete girecek.

Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı!

FABAY Life tarafından Fethiye'de inşa edilen Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı. Peki FABAY Kızılada nerede? Hangi konut tipleri var? İşte FABAY Kızılada projesi ile ilgili ayrıntılar...

Gürkayalar Konsept'te yaşam Temmuz'da başlıyor! 

Gürkayalar Konsept projesinde konut satışları devam ediyor. Temmuz'da yaşamın başlayacağı proje, 4 bin 805 metrekarelik arsada inşa ediliyor. Peki Gürkayalar Konsept'te hangi konut tipleri var, metrekareleri ne kadar? İşte Gürkayalar Konsept ile ilgili tüm merak edilenler...

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

İstanbul’da bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL! Maliyetler 2022 yılına göre yüzde 76,7 arttı!

İstanbul'da yaşam gün geçtikçe zorlaşıyor. İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL oldu. Bu oran geçen yılın aynı ayına göre yüzde 76,7 arttı.

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

İstanbul'da 4 kişilik ailenin yaşam maliyeti 42 bin 593 TL! Megakentte en çok zeytinyağı fiyatları arttı! 

İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA), ‘İstanbul’da Yaşam Maliyeti Araştırması’nda yer alan sonuçlara göre,  İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 2022'nin aynı ayına göre yüzde 80,59 arttı ve 42 bin 593 TL oldu. İşte o rakamlar...

Aykal Nirvana'da yaşam Eylül 2023'te başlıyor!

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşam 2023 Eylül'de başlayacak. İşte projenin detayları...

Kartal Nanda Tower'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası’nın en prestijli alışveriş merkezlerine birkaç dakikalık konumu ve adalar manzarasıyla Nanda Tower'da yaşam başladı. 

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilen Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor.

G-Beyond'da yaşam Haziran'da başlıyor!

Mar Yapı tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçen G-Beyond projesinden teslimler başladı. Projede yaşam Haziran'da başlayacak.

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

buca çağdaş yaşam merkezi Haberi

buca çağdaş yaşam merkezi

İzmir Buca Belediyesinde yatırım atağı 2017 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. 


Bucakların ihtiyaçları doğrultusunda, çağdaş-toplumcu belediyeciliğe örnek çok sayıda projeye imza atan Buca Belediyesi, Yenigün Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl temeli atılan Buca Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin kapılarını 17 Mart Cuma günü CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin de katılacağı törenle açacak. Yenigün Mahallesinde yapımı tamamlanan, işlevsellik açısından benzeri bulunmayan 'Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi' meslek edindirme kurslarıyla yılda 530 kadına, ders desteği ile 440 öğrenciye hizmet verecek. 


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin eski genel başkanı, akademisyen, yazar Türkan Saylan'ın adının verildiği çağdaş yaşam merkezi, kadınların vazgeçemeyeceği tam donanımlı yepyeni bir tesis olarak inşa edildi. Kadınların sosyoekonomik gelişimlerini sağlayarak, toplumsal yaşama katılımlarını arttırmayı amaçlayan 3 katlı merkez, 850 metrekarelik bir...