03 / 05 / 2024

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı mı

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı mı

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

İzmir Buca'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 6. Satış Memurluğu, İzmir ili, Buca ilçesi, İnönü Mahallesi, 10001 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

İzmir Buca'da 9.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 6. Satış Memurluğu, İzmir ili, Buca ilçesi, İnönü Mahallesi, 10006 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Buca'nın imar planları yargıya taşınıyor! 

İzmir’in Buca ilçesinde Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş’ye ait olan arsanın yeniden özelleştirerek askıya çıkmasına onay verildi. Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, şehircilik ilkeleri ve kamu yararına aykırı olduğu gerekçesiyle söz konusu imar planı için dava açacak.

TOKİ Trabzon 38 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

COVID-19 salgını gayrimenkul yatırımcısını nasıl etkiledi ?

Sevinç Yapı ve Vitaloft Buca'nın Satış Müdürü Yeşim Dikmen, covid-19 pandemi salgını döneminde yatırımcı gözünden inşaat piyasasını yorumladı. İşte o yazı....

Sarıyer Mirgün'de 10 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi 103 Ada, 33 Parselde yer alan binayı 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

Vita Loft Buca'da ayrıcalık yarattı!

Sevinç Yapı imzası ile Buca'da hayata geçirilen Vita Loft, yatırımcısına ciddi kar marjı sunuyor. Buca'nın en büyük projesi olma özelliğini taşıyan projede 276 daire yer alıyor..

Yıldırım Çınarönü'nün geleceği masaya yatırıldı!

Mevlana, Ulus, Arabayatağı, Yavuzselim, Çınarönü ve Hacivat mahallelerinde yapılan imar planı değişikliği sonrası Çınarönü Mahallesi'nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

TOKİ Sivas 82 konut ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Altınyayla İlçesi Aydın Mahallesi 82 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Bursa Değirmenönü'ne yeni spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeterli yeşil alan ve oyun alanı bulunmayan Değirmenönü Mahallesi’ndeki şantiye alanının bir bölümünü futbol sahası olarak hizmete sunacak.

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı mı Haberi

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı mı

 

Kent dokusunu yenilemek için yaz kış demeden yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı start verdi. 750 metrekarelik alana yayılan parkın açılışında konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca’da geçmiş yıllardan gelen plansız kentleşme nedeniyle yaşam alanı yaratmada sıkıntı yaşadıklarını, bulunan her alanı ufak büyük demeden kentlinin nefes alacağı alanlara dönüştürdüklerini söyledi. Başkan Piriştina, 2017 yılında İnönü Mahallesi sakinlerine iki yeni park kazandıracakları müjdesini de verdi.

Kentin dokusuna ve kentlinin yaşamına yeni alanları kazandırmak için çaba gösteren Buca Belediyesi İnönü Mahallesi’ne muhteşem bir park kazandırdı. İnönü Mahallesi’nde 750 metrekare alanda yapılan park, 140 metrekarelik oyun, 490 metrekarelik çim alanı ve spor aletleri ile bölgeye renk kattı.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş...