29 / 04 / 2024

Buca şantiyeye dönecek

Buca şantiyeye dönecek

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2016’nın Buca için tam bir etkinlik yılı olacağını, projeler hayata geçirilirken oluşacak şantiye görünümü için anlayış ve sabır beklediğini söyledi.

Otomobilde 'yeni vergi sistemi' talebi! Yeni yılda araç pazarında rüzgar tersine dönecek!

Sektör temsilcileri önümüzdeki yıl sıfır araçlar için yapılan kampanyaların devam edeceğini ifade ederken pazarın yüzde 35 küçülmesini bekliyor. Bu kapsamda uzmanlar vergi düzenlemesinde güncellemeye gidilmesi gerektiğini vurguluyor.

TÜVTÜRK'ten yeni düzenleme! Arabası olanlar mutlaka baksın! Bunu yapmayanlar eli boş dönecek!

Milyonlarca taşıtın muayene edildiği TÜVTÜRK yeni düzenlemeye gitti. Yeni uygulamadan haberi olmayan araç sahipleri, hiçbir işlem yaptıramadan eli boş dönüyor.

Ünlü ekonomistten bomba Dolar tahmini: Piyasalar yangın yerine dönecek! Dolar 42 lira...

Piyasaları değerlendiren Selçuk Geçer'in dolar tahmini gündeme bomba gibi düştü. Geçer, doların geleceği seviyesi açıkladı. İşte ünlü ekonomistin bomba Dolar tahmini...

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Altın fiyatlarıyla ilgili şok açıklama! Yatırımcılar şaşkına dönecek

Altın fiyatları hakkında şok eden bir açıklama geldi. Yatırımcılar bu açıklama ile şaşkına dönecek.

Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

Ekonomist Mert Başaran'dan yatırımcıları yakından ilgilendirecek kritik bir açıklama geldi. Şuan fiyatı bedava gibi görünen yatırım aracının ilerleyen zamanlarda 30 TL olacağını söyledi. Ne altın ne de dolar, alan köşeyi dönecek...

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Ev hanımları bu haberi duyunca çılgına dönecek! Flaş avantajlar ard arda açıklanıyor! Maaşlarınız bu kadar olacak

Hükümet yetkilileri sürat kesmeden destek ve imkanlarını vatandaşla buluşturmaya devam ediyor. Ev kadınları ve annelere erken emeklilik ve sigortalı olmaları için planlanan yasal düzenlemenin ayrıntıları haberimizde.

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Buca şantiyeye dönecek Haberi

Buca şantiyeye dönecek

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2016’nın Buca için tam bir etkinlik yılı olacağını, projeler hayata geçirilirken oluşacak şantiye görünümü için hemşehrilerinden sadece anlayış ve sabır beklediğini söyledi, "Buca’yı İzmir’in parlayan yıldızı" yapacaklarını söyledi.


Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2016 yılında Buca için yeni bir sürecin başlayacağını, planlanan projelerin hayata geçmesiyle kentin şantiye alanına döneceğini belirtti. Başkan Piriştina, "2016 yılı bizim hedefimizi koyduğumuz yaşanılabilir bir Buca için tam bir etkinlik yılı olacak. Tabi biraz şantiyeye döndüreceğiz Buca’yı. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dileriz. Ama sonucunda Buca, yıllardır beklediği güzelliğe ve konfora kavuşacak. 2016 yılı büyük projelerin başladığı, bir kısmının tamamlandığı, birçoğunun da temelinin atıldığı bir yıl olacak" dedi.


Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilk etapta Yaylacık Spor ve Seminer Kompleksi, Buca Gençlik...