02 / 05 / 2024

Buca Tınaztepe Hastanesinde son durum

Buca Tınaztepe Hastanesinde son durum

Buca Tınaztepe'ye yapılacak şehir hastanesi için çalışmalar başladı. Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre hastane inşaatına 2017'de başlanması hedefleniyor.

Buca Belediyesi 1.956 metrekarelik arsasını yurt için üniversiteye satıyor! 

Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan 102 bin 574,57 metrekare alan içinde yer alan 1.956,48 metrekarelik hissesini üniversiteye satıyor. İşte ayrıntılar...

Buca Metrosu'nda tünel kazısı için geri sayım başladı!

Buca Metrosu için çalışmalar hız kazandı. Tünel açma makineleri TBM’lerin girmesine sayılı günler kaldı. Peki hangi istasyonlar olacak? İşte ayrıntılar...

Üçyol-Buca Metrosu tarihinden önce tamamlanacak! İzmirlilere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Üçyol-Buca Metro Hattı'nın tarihinden önce tamamlanacağını vurguladı ve detayları paylaştı. İşte Soyer'in o son dakika açıklamaları...

Resmi tatillerde çalışanlar dikkat! Yargıtay’dan emsal niteliğinde karar! Kıdem tazminatı hesabı baştan sona değişiyor!

Bursa'da, taşeron firma bünyesinde çalıştığı devlet hastanesinde 18 sene süresince yıllık izin kullanmayan işçiye Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, bir çalışanın 18 senede yalnızca 26 gün izin kullanmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirtti.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Ev alacaklara büyük müjde! Belediye 816 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 konutu satıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet konutu satıyor. İşte detaylar...

Buca Metrosu'nda çalışmalar tam gaz! Buca Metrosu ne zaman açılacak? 

İzmir tarihinin en büyük yatırımı Buca Metrosu’nda Üçyol - Şirinyer bağlantısını sağlayacak tünel kazısı General Asım Gündüz İstasyonu'nda başlatılıyor. İşte Buca Metrosu'ndaki son durum tüm detaylarıyla...

İzmir trafiğini rahatlatacak Buca Metrosu geliyor! Temelini Kılıçdaroğlu atacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat 2022 Pazartesi günü atılacak. Düzenlenecek temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.

Hamza Dağ'dan Buca Metrosu tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Metrosu'yla ilgili "Sonuçta 525 milyon daha fazla veren ikinci firmaya ihale verildi. 525 milyon daha fazla veren firmaya. Aynı İMF zihniyeti" dedi.

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

Üçyol–Buca Metro Hattı 4 yıl sonra tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metrosu için ikinci kredi sözleşmesine, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı imza töreninde metro hattına ilişkin detayları paylaştı.

13 şehir hastanesinde ruhsat süreci tamamlanmadan inşaat başladı iddiası!

Sayıştay raporlarına göre Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan 13 şehir hastanesinde arsa tahsis ve ruhsat süreçleri bitirilmeden yapım işine start verildi. Buna rağmen tamamlanamayan hastaneler için “süre uzatımı ödemesi” de gerçekleştirildi.

Buca Tınaztepe Hastanesinde son durum Haberi

Buca Tınaztepe Hastanesinde son durum



Türkerler Holding'in Bayraklı'da inşaatına başladığı şehir hastanesiyle ilgili çalışmaların hızlandığının açıklanmasının ardından Buca Tınaztepe'ye yapılacak şehir hastanesi için de çalışmalar ilerliyor. İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tınaztepe'deki Karayolları İzmir Bölge Müdürlüğü'ne ait arazide şehir hastanesi inşaatına başlamak için görüşmelere başladı. Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre iki kurum arasındaki görüşmede son pürüzlerin giderildiği ve hastane inşaatına 2017'de başlanmasının hedeflendiği ifade edildi.


1500 yatak kapasiteli


Projede ilk kazma vurulduktan sonra hastanenin 36 ayda tamamlanması hedefleniyor. İzmir'in en yoğun sağlık kuruluşları arasında yer alan Tepecik ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'nin yükünü hafifletecek olan Tınaztepe'deki şehir hastanesi konum olarak da merkezi bir yerde olacak. Hastanenin yapılmasının planlandığı 400 bin metrekarelik alan, İzmir-Aydın otobanının Buca çıkışında bulunuyor.

Bu durumun da hastaneye şehir içi ve...