15 / 05 / 2024

budo kaza

budo kaza

İDO, Avşa-İstanbul seferleri ile ilgili açıklama yaptı. İDO'dan yapılan açıklamada Meteoroloji yetkilileri ve ilgili diğer makamlardan gelen bilgilere dayanarak, saat 18.00'den sonraki tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi.

BUDO feribotunun camı patladı! Bazı seferler iptal!

Mudanya'dan İstanbul'a giden BUDO feribotunun, fırtına nedeni ile camı patladı. İlçeye geri dönen feribotta yaralanan ve fenalaşan yolcular hastaneye kaldırıldı. İDO bazı seferleri iptal etti.

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşaatında kaza!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun Karadeniz Mahallesi İstasyonunda kaza meydana geldi. Kaza sonucu 1 işçi öldü. 

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun inşaatında kaza!

Kadıköy'de yapımı süren Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza meydana geldi. Ayşekadın metro istasyonundaki kazada 1 işçi hayatını kaybetti.

Fethiye Beşkaza'daki binalar yıkılıyor!

Fethiye'de Uğur Mumcu Parkı, Beşkaza Meydanı'nda bulunan binaların yıkımı tamamlanıyor. Binalar bölgede ciddi tehlike oluşturuyordu.

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

Ali Ağaoğlu'nun şöförü kaza yaptı!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Çeşme'de talihsiz bir olay yaşadı. Ağaoğlu'nun şoförü önceki gün işadamını Aya Yorgi Koyu'na bıraktı. Şoför dönüşte tek başına giderken virajı alamayıp kaza yaptı.

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

budo kaza Haberi

budo kaza

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa-İstanbul seferiyle ilgili bilgilerin, Mudanya-Kabataş seferi yapan Bursa Deniz Otobüslerine (BUDO) ait "Emir Sultan" adlı deniz otobüsünün atlattığı tehlikelere dair haberlerle karışıklığa yol açabilecek şekilde paylaşıldığı bildirildi.


İDO'dan yapılan açıklamada, İstanbul ve tüm Marmara bölgesinde 17 Ağustos 2014 pazar günü akşam saatlerinde yaşanan hava muhalefeti sırasında, seyir güvenliğinin ve yolcuların konforlu seyahatinin her şeyin üstünde tutulduğu, Meteoroloji yetkilileri ve ilgili diğer makamlardan gelen bilgilere dayanarak, saat 18.00'den sonraki tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi.


"Çeyrek yüzyılı aşkın deneyim ve birikimiyle, güvenli ve konforlu deniz yolculuğu konusundaki standartları yukarı taşıyan İDO'nun, dün akşam saatlerinde oluşan hava koşullarında, daha farklı hareket etmesi düşünülemezdi" ifadelerine yer verilen açıklamada, buna rağmen, bugün yayınlanan bazı haberlerde, Bursa-İstanbul hattında deniz otobüsü taşımacılığı gerçekleştiren...