08 / 05 / 2024

Buenos Aires stat açılışı

Buenos Aires stat açılışı

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Obelisco Dikilitaşı Buenos Aires'in simgesi oldu!

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te yer alan Buenos Aires Dikilitaşı (Obelisco de Buenos Aires) 50 metrekarelik bir alanda inşa edildi. Anıt, her yıl binlerce turistin ilgisiyle karşılaşıyor.

Buenos Aires Limanı’na talibiz!

Arjantin’in ev sahipliğinde gerçekleşen “G-20 Liderler Zirvesi” için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yola çıkmadan önce Global Ports Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman ile Vahap Munyar röportaj gerçekleştirdi. 

Eminönü'nün tamamı yayalaştırılacak!

Başkan Mustafa Demir, " Bizim hedefimiz Eminönü’nün hepsini yayalaştırmak. Mesela Gedikpaşa’yı Buenos Aires’e çevireceğiz. Çünkü Sultanahmet Meydanı’na otobüs gelip park ediyor. Buna da kimse ‘Dur’ demiyor. " dedi.

İBB meclis üyeleri Latin Amerika'da kentsel dönüşümü inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Latin Amerika turuna çıkıyor. 7 AKP’li, 2 CHP’li meclis üyesi 18 Şubat’ta Brezilya Arjantin ve Şili yolcusu heyet Rio, Sao Paulo, Buenos Aires ile Santiago’da kentsel dönüşümü inceleyecek.

Galatasaray 40 bin kişilik yeni stat yaptırıyor!

Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1993 yılında Galatasaray 40 bin kişilik yeni bir stat yaptıracakmış!

1993 yılında Galatasaray yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yeni bir stat inşa etme kararı almış. Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış.

İMKON'dan sektöre statükocu lobi tepkisi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "İnşaat sektörünün kurtuluşu, alanın statükocu lobilerinden kurtulmasıyla mümkün olacaktır..

Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Türkiye'de ilk kez Alevi-Bektaşi inancına uygun eğitimin verileceği Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in katılımıyla gerçekleşti.

Ordu Kayatepe arkeolojik alanı SİT statüsünde kalacak!

Özaltın Madencilik, Ordu'nun Fatsa ilçesinde maden sahası içerisinde kalan 200 dönümlük Kayatepe arkeolojik SİT alanının SİT statüsünden çıkartılması için Ordu İdare Mahkemesi'ne başvurdu. Bölgede tarih öncesi kalıntıların bulunduğunu tespit eden mahkeme

Stat zeminleri 200 bin Euro'ya daha iyi hale geliyor!

Futbol kulüplerinin sıkça sorun yaşadığı stat zeminleri, 200 bin avro maliyetli elektrikli alttan ısıtma sistemiyle daha iyi hale getirilebiliyor.

İzmir'e portatif tribünlü stat mı yapılacak?

Seçim döneminde vadettiği iki stadı yapamayan Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun, Karşıyaka Belediyesi' nin gösterdiği mera alanına portatif tribünlü stat yapma önerisi şaşkınlıkla karşılandı.

Sivas göç alan il statüsüne çıkacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2015 yılının büyük projelerin başladığı bir yıl olacağını ve uygulanması planlanan projeler sayesinde Sivas'ın göç veren alan il statüsüne çıkacağını ve Sivas'ın gelişeceğini söyledi.

Buenos Aires stat açılışı Haberi

Buenos Aires stat açılışı

Arjantin'in Buenos Aires şehrinde yeniden inşa edilen Estudiantes de La Plata takımının stadyumu görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;"Aslanlar" unvanıyla bilinen Estudiantes de La Plata takımının stadının açılışında hologram gösterisi yapıldı ve stat etrafında dolanıp kükreyen dev aslan sergilendi.

Stadyuma gelen taraftarlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, ilk kez Aralık 1907 yılında yapılan tarihi stadyum güvenlik endişesi nedeniyle kapatılmış, daha sonra ise tekrar inşaa...