02 / 05 / 2024

bugün dolar ne kadar

bugün dolar ne kadar

Dolar/TL kuru son durumu milyonlarca vatandaş tarafından oldukça merak edilmekte. Hafta son gününde dolar kuru yukarı yönlü hareketine hala devam ediyor. Elinde 1 doları bile olanlar bakmadan bu haberi okumalı. İşte 16 Ekim 2022 dolar kuru son dakika...

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 2 Nisan 2024 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Seçim sonrası dolar değer kaybederken yatırımcılar güncel döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira?

Yarından sonra dolar yükselecek dedi!  Dövizcilerde kuyruklar oluştu! 30 Mart 2024 dolar/TL kuru!

Seçim sonrası doların yükseleceğine daire beklentilerden dolayı vatandaş dövizcilere akın etti. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? 30 Mart 2024 dolar/TL kuru.

Dolar tarihi rekoruna yakın seyrediyor! Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları

Dolar/TL bugün tarihi rekoruna yakın seyrediyor. Güne yükselişle başlayan döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılmakta. Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları...

Dolar tarihi zirvesinin gerisinde! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç TL? 25 Şubat 2024 dolar/TL kuru

25 Şubat 2024 dolar/TL kuru haftaya tariih zirvenin gerisinde başladı. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira? 25 Şubat 2024 dolar/TL kuru.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? 21 Mart Perşembe dolar kaç TL?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanacak. Karar öncesi doların kaç lira olduğu merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru...

Dolar tahttan inmiyor! 1 dolar bugün ne kadar oldu? 20 Mart 2024 dolar/TL...

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Her geçen gün rekor tazeleyen dolar kuru tahttan inmiyor. Peki 20 Mart 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Euro tarihi rekorunu kırdı! Euro bugün ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 euro/TL kuru

20 Şubat 2024 euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe tarihi rekorla başladı. Euro fiyatları sığ piyasadan çıkarak rekor kırdı. Bugün euro ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 20 Şubat 2024 euro/TL kuru...

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Döviz yatırımcısına müjde! Dolar yükseldi, euro fırladı! 9 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın son işlem gününde döviz kurlarında hareketlilik başladı. Dolar yükselmeye devam ederken euro kuru tarihi rekorunu kırdı. Bugün dolar ne kadar? Bugün euro kuru kaç TL? 9 Şubat 2024 döviz kurları...

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! Euro rekor kırdı! Döviz yatırımcısı müjde! 8 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın dördüncü işlem gününde dolar, Türk Lirası karşısında sınırlı yükselişine devam ederken euro TL rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu? 8 Şubat 2024 döviz kurları...

bugün dolar ne kadar Haberi

bugün dolar ne kadar

ABD, geçtiğimiz hafta enflasyon rakamlarını açıklanması ile birlikte hızlı bir şekilde yükselişe geçen dolar kuru hafta son günü büyük merak konusu. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise, ‘dolar yükselmeye hala devam edecek mi, dolar kaç lira olacak?’ sorusunu son derece merak ediyor. Peki, dolar kuru bugün kaç lira?

DOLAR RESMEN BU KADAR OLACAK!

Merkez Bankası (TCMB), içinde bulunduğumuz ekim ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını önceki gün açıkladı. Açıklanan verilere göre, katılımcıların cari sene sonu dolar - lira beklentisi bir önceki anket döneminde 19,51 lira iken, bu anket döneminde 19,82 lira oldu.

Merkez bankası sene sonundaki dolar kuru beklentisini dün açıklarken 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi sırası ile 22,07 lira ve 23,61 lira olarak gerçekleşti.

 Peki dolar - TL ne kadar oldu? Bugün dolar kaç Türk...