13 / 05 / 2024

Burak Özçivit Eskişehirde mi yaşıyor

Burak Özçivit Eskişehirde mi yaşıyor

Çekimler sırasında ayak bileğinin yan bağları kopan Burak Özçivit, setin kurulduğu Eskişehir'den ev kiraladı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in iki ay boyunca Eskişehir'de yaşayacağı söyleniyor. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Kızılay 5 ilde lise mezunu personel alımı yapacak! Bugün başvurun yarın işe başlayın! İşte şartlar!

Kızılay 5 şehirde personel alımı yapacak. Üstelik belirtilen şartlar arasında lise mezunu kriteri de yer alıyor. İşte detaylar!

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Zülfikar Karakoç tarafından kuruldu. 

Orman Genel Müdürlüğü tam 28 şehirde KPSS şartsız personel alacak! Başvurular resmen başladı! Aman kaçırmayın! 

Orman Genel Müdürlüğü tam 28 şehirde KPSS şartsız personel alacak... Başvurular resmen başladı! Aman kaçırmayın...

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde KPSS şartsız daimi personel alacak! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın! 

İş arayanlar kamu kurumlarının KPSS şartsız personel alım ilanlarını da arama motorlarında sık sık araştırıyor. Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde KPSS şartsız personel alacak...Başvurular başladı... Sakın kaçırmayın...

Eski klimanızı yenisiyle değiştirin tam 2.100 TL indirim kazanın! İklimsa 30 Eylül 2022 fiyat listesi

İklimsa eski klimalarınızı yenisiyle değiştirmeniz karşılığında tam 2.100 TL indirim yapıyor. İşte kampanya detayı..

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

Burak Özçivit Eskişehirde mi yaşıyor Haberi

Burak Özçivit Eskişehirde mi yaşıyor

Burak Özçivit, Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı ‘Can Feda’ adlı filmin çekimlerinde sakatlandı. Özçivit'in ayak bileğinin yan bağları koptuğu bildirildi. 

Ünlü oyuncu yaşadığı talihsiz olay sonrası setlerden bir ay  uzak kaldı. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özçivit’in, içi rahat etmedi ve setin kurulduğu Eskişehir’e geri döndü. Özçivit’i eşi Fahriye Evcen de yalnız bırakmadı. 

Lüks bir ev kiraladılar!

Burak Özçivit rahat etmek için de otel değil lüks bir ev kiraladı. Çiftin iki ay boyunca Eskişehir'de yaşayacağı söyleniyor.  Fahriye Evcen sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda...