03 / 05 / 2024

burak özçivit kazancını nasıl degerlendiriyor

burak özçivit kazancını nasıl degerlendiriyor

Oynadığı diziden bölüm başına 35 bin TL alan ünlü oyuncu Burak Özçivit, yatırımını gayrimenkul sektörüne yapıyor. Ayrıca Özçivit, babasıyla Levent'te açtığı lokantayı da zincir yapmayı hedefliyor...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Aile Bakanlığından yepyeni destek! Anne babalar başvurun PTT'den hemen paranızı teslim alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni doğum yapmış annelere destek ödemesinde bulunuyor. Peki, çoklu doğum desteği ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...Aile Bakanlığından yepyeni destek! Anne babalar başvurun PTT'den hemen paranızı teslim alın!

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

Dolarda 2 gün sonra kıyamet kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin!

Dolarda 2 gün sonra kıyamet kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin!

TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin tek tek belli olduğu TOKİ kura çekilişi tarihleri merakla bekleniyor. Peki TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

Ziraat Bankasından Şubat ayına özel bomba kampanya! 50 bin TL ödeme kefilsiz şartsız! Hemen alın!

Ziraat Bankası şubat ayı içinde başlayan yeni kampanyasını duyurdu. 50 bin TL’yi kefilsiz masrafsız hemen alın. İşte detaylar!

burak özçivit kazancını nasıl degerlendiriyor Haberi

burak özçivit kazancını nasıl degerlendiriyor

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, kazancını gayrimenkulde değerlendirmeyi tercih ediyor.


Ünlü oyuncu Burak Özçivit bir şampuan markası ile ikinci kez anlaştı. Reklam filmi karşılığında ise 1.5 milyon TL aldı.Ünlü oyuncu 2013 yılında da bir şampuan reklamında oynamış, 1 milyon TL kazanmıştı.Öziçivit yaklaşık 1.5 ay önce de bir kola markasının 2 milyon TL'ye yüzü olmuştu.Burak Özçivit böylece 1.5 yıl içinde yalnızca reklamlardan 4.5 milyon TL kazanmış oldu.Oynadığı diziden bölüm başına 35 bin TL alan yakışıklı oyuncu yatırımını gayrimenkul sektörüne yapıyor. Ayrıca Özçivit, babasıyla Levent'te açtığı lokantayı da zincir yapmayı...