11 / 05 / 2024

Burak Şahin

Burak Şahin

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burak Şahin, Kamil Çoşkun Turan tarafından Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Varyans Emlak Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varyans Emlak Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi, Taner Tunç, Zeki Kahraman, Burak Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Work4buıld İnsan Kaynakları Anonim Şirketi kuruldu!

Work4buıld İnsan Kaynakları Anonim Şirketi Şişli'de Burak Şahin Yavuz tarafından kuruldu.

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin, Burak Şahin ve Haldun Şahin ortaklığında kuruldu.

Turnkey Avıatıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnkey Avıatıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Burak Şahin tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Alşah Enerji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alşah Enerji Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar TL sermaye ile bugün Murat Burak Şahin tarafından kuruldu.

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burak Şahin, Kamil Çoşkun Turan tarafından Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Burak Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Caddesi'nde kuruldu.

Vasip Şahin kimdir?

Malatya Valisi Vasip Şahin kimdir? Malatya Valisi Vasip Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vasip Şahin, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vasip Şahin...

Varyans Emlak Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varyans Emlak Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi, Taner Tunç, Zeki Kahraman, Burak Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Fatma Şahin: Yeşilvadi projesinde 702 konut tamamlanma aşamasına geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bir ilçe belediyesinin yapacağı hizmetlerden çok daha büyük projeleri hayata geçirdiği için başkanımızı tebrik ediyorum” dedi...

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Şahin, Aynur Ay tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Fatma Şahin: Gaziantep'te kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep'te ciddi bir şekilde kentsel dönüşüme ihtiyacı var, aşağı yukarı yüzde 70 gecekondunun olduğu bir şehir var burada, inşallah bu şehre hanım eli değecek dedi...

Araplar, Şahin Sucukları'ndan 200 milyon dolarlık hisse alacak!

Türk gıda şirketlerini radarına alan Arap sermayesi şimdi de işlenmiş et pazarında yeni bir satın almaya daha imza atıyor. Geçtiğimiz yıl Namet'i alan Körfez sermayesinin şu andaki durağı ise Şahin Sucukları oldu...

Fatma Şahin: Gaziantep'in yüzde 70'i hala gecekondu!

"Kentin yüzde 70'i hala gecekondu konumunda. Daha önceden gelen çarpık bir yapılaşma var" diyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Gaziantep'e bir kadın eli değdiğini farkedeceksiniz" şeklinde konuştu.

Burak Şahin Haberi

Burak Şahin

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burak Şahin, Kamil Çoşkun Turan tarafından kuruldu. 


Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Amaç Ve Konu: Madde 3-  Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...