03 / 05 / 2024

Burçak Pekin kim

Burçak Pekin kim

MATU mimarlık AŞ' nin İstanbul şubesi temsilciliğini üstlenen mimar Burçak Pekin kimdir? Mimar Burçak Pekin, hangi projelere imza attı? İşte Mimar Burçak Pekin' in biyografisi...

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Su Durhasan ve Gıll Joshua Davıd ortaklığında kuruldu.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Sencer Çokgör tarafından kuruldu.

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Şimşek tarafından kuruldu.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

Akıllı evler yükselişte!

Teknoloji ile birlikte evler daha akıllı hale geldi. Dışarıdayken evinizi ısıtıp soğutabiliyorsunuz, zil çaldığında kapıda kim var diye görebiliyor hatta konuşabiliyorsunuz, elektriği ve prizleri kontrol ederek prizde unutulan ütü korkusuna son verebiliyorsunuz..

Erden Timur'un yolu!

Forbes Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmeni Burçak Güven bu ay “editörden” köşesinde Erden Timur’u anlattı…

18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’si kaçak!

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı E. Hâkim Av. İzzet Doğan, Sütlüce'de çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, yaklaşık 18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’sinin ruhsatsız ve kaçak olduğunu söyledi.

Tml Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tml Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ali Temel, Yusuf İslam Arslan ve Burçak Özsoy ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak-Kim'den inovasyon ödülü!

Türkiye’nin öncü kimyasal madde üreticisi Ak-Kim’in inovasyon ödülleri sahiplerini buldu. Buhar sarfiyatının azaltılmasıyla ilgili proje 1’incilik ödülünü kucakladı.

Burçak Pekin kim Haberi

Burçak Pekin kim

Burçak Pekin kimdir?

Burçak Pekin, Aralık 1977 İzmir doğumlu. Lise eğitimini İzmir Saint Joseph Lisesi'nde tamamladıktan sonra girdiği İTÜ Mimarlık Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 


Hemen ardından taşındığı Paris'te 9 yıl kadar yaşadı. Bu süre içinde; 4.'üncü senesinden giriş yaptığı Ecole Spéciale d'Architecture (ESA) dan "Düşeyde Yaşam" konulu diploma tezi ve projesiyle mansyon alarak mezun oldu; ESA'da belli aralıklarla 3 farklı yarıyılda Prof. Dr. Jacques Pochoy'nın asistanlığını üstlendi; ve birçok bitirme projesi sunumunda jüri üyeliği yaptı. 


2009'da proje şefi olarak çalıştığı Valérie Vaudou & Laurence Allegret mimari bürosundan ayrılarak İstanbul'a döndü. 1 yıl kadar Gökhan Avcıoğlu (GAD) ile çalıştı.


2010 ekim ayı itibariyle, geçtiği tüm mesleki süreçlerde her zaman organik bağ içinde bulunduğu MATU mimarlık AŞ'nin İstanbul şubesi temsilciliğini üstlendi. 


Bu sürecin sonunda Hanife...