27 / 07 / 2024

Burçkin Turizm adres

Burçkin Turizm adres

Burçkin Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 236 bin  482 TL sermaye bedeli ile Selahattin Cem Burçkin tarafından kuruldu.

Turizm amaçlı kiralanan konutlara ilişkin yönetmelikte değişiklik! O süre 60 güne çıkartıldı!

Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelikte değişikliğe gidildi. Yapılan değişiklikle ‘Yüksek Nitelikli Konut’ olarak sınıflandırılan konutlara ilişkin şartlar hafifletildi.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair yönetmelik Resmi Gazete'de! 1 Ocak'ta başlıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan "Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin yeni düzenleme yabancıya konut satışını olumsuz etkileyecek! 

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin düzenleme ile ilgili tartışmalar sürüyor. Peki yabancıya konut satışı bu düzenlemeden nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi TBMM'de kabul edildi: Buna uymayanlara 500 bin TL ceza!

TBMM Genel Kurulu tarafından, Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümünü oluşturan ilk 16 maddesi kabul edildi. Buna göre bu kurala uymayana 500 bin TL ceza kesilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşı personel alacak! Son tarih 16 Ekim! Acele edin!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 30 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 16 Ekim’e kadar devam edeceği öğrenilirken, başvuruya ilişkin tüm detaylar da belli oldu.

Günlük kiralık evlere ilişkin düzenleme TBMM’den geçti! İşte düzenlemenin detayları...

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! Şimdi şartlara bakın! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 235 sözleşmeli personel alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar neler? İşte merak edilenler...

O ilde 3 adet arsa satılıyor! 682 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi Bur. Bel Turizm A.Ş., Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Pelitköy Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından personel alımlarına ilişkin ilanlar yayınlandı ve detaylar belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere 355 personel alınacağı açıklandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Burçkin Turizm adres Haberi

Burçkin Turizm adres

Burçkin Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 236 bin  482 TL sermaye bedeli ile Selahattin Cem Burçkin tarafından kuruldu.

Burçkin Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu muamelelerle, girişebileceği işler şunlardır; -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kıs sporları, doğa sporları, d ag turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler...