04 / 05 / 2024

Burcu Kırıcı Çiğdem Kuyumcukent gayrimenkul

Burcu Kırıcı Çiğdem Kuyumcukent gayrimenkul

Kuyumcukent Gayrimenkul, Miryam Maştaoğlu'nun yürütmekte olduğu görevlerinden istifası kabul edilirken, Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasına karar verdi. 

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Türkiye Bankalar Birliği’nden dolandırıcılık uyarısı! Sakın bunları yapmayın!

Türkiye Bankalar Birliği, finansal hizmet müşterilerini dolandırıcılık olaylarına önemli uyarılarda bulundu. TBB, tüketicilerin dolandırıcılık olaylarına maruz kalmamak için kendilerini polis, görevli, kargo çalışanı gibi tanıtarak şifre talep eden kişilere şifrelerini paylaşmaması konusunda uyardı.

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Kırmızı Alarm: İtalya'da Öldürücü Sıcaklarla Mücadele Başladı, Türkiye Ne Kadar Tehdit Altında?

Dünya üzerinde küresel iklimin değişmesi çok fazla sıcaklığa neden oldu. Öldürücü sıcakların geleceği uyarısı yapıldı. İtalya'da sıcak ölen bir kişinin ardından ülkede art arda uyarılar yapılmaya başladı. İtalya’da sıcaklığın çok fazla olması insanların önlem alması gerektiğini gösteriyor.

İstanbul'da sıkı denetim! 7 günde 35 bin 988 sürücüye cezai işlem uygulandı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 3-9 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 35 bin 988 sürücüye cezai işlem uygulandığı kaydedildi.

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

50 bin liraya kaç TL kâr ederim? İşte mevduat faiz getirisi hesabı!

Elinde nakit bulunduranlar hem mevcut paralarını korumak hem de belirli bir getiri sağlamak için mevduat hesaplarına yatırabiliyor. Her bankanın kendi mevduat hesaplarında çeşit çeşit faiz uygulamaları bulunuyor. Peki hangi bankada 50 bin liraya ne kadar kâr elde ederim? İşte detaylar...

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

Kar döndü! Sürücüler kış lastiği arıyor! Koçtaş oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kar yağışının yurdun bir bölümünü sarmasıyla birlikte sürücüler uygun fiyata kış lastiği araştırması yapıyor. Koçtaş’ta oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

İş Bankası'ndan dev kampanya! Sürücüler bu habere çok sevinecek! 31 Aralık 2022'ye kadar vaktiniz var!

Yeni ayın gelişi ile İş Bankası, 2022'ye özel kampanyalarına devam ediyor. Şimdi de sürücülere güzel bir haber verdi. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Burcu Kırıcı Çiğdem Kuyumcukent gayrimenkul Haberi

Burcu Kırıcı Çiğdem Kuyumcukent gayrimenkul

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı ilişkileri Yönetici İşten Ayrılması, Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Kurumsal Yönetim Komitesi ataması hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticiliği ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini yürüten Miryam Maştaoğlu'nun yürütmekte olduğu görevlerinden istifası kabul edildi. 

Şirketin 31 Aralık 2020 tarihli 2020/39 numaralı Yönetim Kurulu Kararına istinaden; 

Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olan Miryam Maştaoğlu'nun ayrılması ile ilgili birim ve komiteye Kurumsal Yönetim Tebliği (ll-17.1) uyarınca atama yapılması gerektiğine, Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak 29.04.2020 itibari ile atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticiliği ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal...