18 / 05 / 2024

Burhanettin Kocamaz mhp

Burhanettin Kocamaz mhp

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz kimdir? Burhanettin Kocamaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz'ın biyografisi...

Milletvekilinden çarpıcı açıklama: Komşu ülke vatandaşları market alışverişini emlak alışverişine çevirdi!

Yabancıya konut satışları ile ilgili tartışmalar devam ediyor. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Kocamaz'ın o açıklamaları...

Milletvekilinden yabancıya konut satışına yeni kriter getirilsin önerisi!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yabancıya konut satışı ile ilgili detayları paylaştı ve bir öneride bulundu. İşte Kocamaz'ın konu ile ilgili o açıklaması...

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Yabancıya konut satışının sakıncaları araştırılsın önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!

İYİ Parti’nin yabancıya konut ve toprak satışının sebep olduğu sakıncaların araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Zincir marketlerle siyaset arasında ipler yay gibi gerildi. MHP'den BİM'in patronuna çok ama çok sert sözler...

BİM İcra Kurulu Üyesi Aykaç'a MHP'den çok sert sözlerle tepki geldi. BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, dün yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli'nin FETÖ sözlerine yanıt vermişti. MHP'li Semih Yalçın ise bu açıklamalarla ilgili sosyal medyadan verdiği yanıtta çok ama çok sert sözler kullandı.

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Asgari ücrete ‘zam’ açıklaması! MHP’li vekil Saffet Sancaklı bombayı patlattı: Emekli maaşlarına da zam geliyor…

Uzun zamandır gündemde olan asgari ücret zammı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Asgari ücret zammının geleceği tarihin belli olduğu öne sürüldü. Asgari ücretle birlikte emekli maaşlarına da gelecek zam tarihi belli oldu. MHP’li Sancaklı, asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Burhanettin Kocamaz mhp Haberi

Burhanettin Kocamaz mhp

Burhanettin Kocamaz kimdir?

1955 yılında Tarsus'un Nacarlı Köyünde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Tarsus'ta tamamladı. 1972 yılında daha sonra Gazi Üniversitesi'ne dönüştürülen A.D.M.M.A Kimya Mühendisliği bölümüne girerek 1977 yılında mezun oldu.1977–1978 yıllarında İskenderun Demir Çelik Fabrikası Kalite Kontrol Laboratuarlar Müdürlüğü'nde çalıştı.1980 öncesi Tarsus Endüstri Meslek Lisesi Kimya bölümünde, askerlik dönüşü Cengiz Topel Lisesi'nde Kimya öğretmenliği yaptı. Bu arada 1983–1985 yıllarında Ankara Hukuk Fakültesine devam etti. Ancak mazeretinden dolayı ayrıldı. 


Daha sonra özel bir dershanede ortak olarak 5 yıl öğretmenlik yaptı. Bu arada Kocamazlar Tarım Ltd. Şti'ni kurarak ticarete atıldı. 1992 yılında MHP İlçe Teşkilatına girdi ve basın sözcüsü oldu. 1994 yılında 27 Mart seçimlerinde MHP'den Belediye Başkanlığına aday oldu ve kazandı. 1999, 2004 ve 2009 seçimlerinde aynı başarıyla 4.kez kazandığı...