19 / 05 / 2024

burhanettin kocamaz mut

burhanettin kocamaz mut

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz; Mut'un derin bir tarihe sahip olduğunu söyleyerek daha fazla çalışmayı ve daha iyi hizmetleri hak ettiğinin altını çizdi.

Milletvekilinden çarpıcı açıklama: Komşu ülke vatandaşları market alışverişini emlak alışverişine çevirdi!

Yabancıya konut satışları ile ilgili tartışmalar devam ediyor. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Kocamaz'ın o açıklamaları...

Milletvekilinden yabancıya konut satışına yeni kriter getirilsin önerisi!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yabancıya konut satışı ile ilgili detayları paylaştı ve bir öneride bulundu. İşte Kocamaz'ın konu ile ilgili o açıklaması...

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Mut Belediyesi Mersin'de arsa satacak! İhalesi 13 Kasım'da!

Mersin İli Mut Belediye Başkanlığı, Mersin Mut'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 1.600 metrekare alana sahip.

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Kerem Mut tarafından kuruldu.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Mersin Mut TOKİ’de 3+1'ler 3 bin 187 TL taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Mut projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Mut TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Mut TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Mersin Mut için kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Mersin Mut orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı. 

TOKİ Mersin Mut alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut  alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Mut ve Silifke için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mut ve Silifke ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mut ve Silifke için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Mut için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Mut için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

burhanettin kocamaz mut Haberi

burhanettin kocamaz mut

Mut'un derin bir tarihe sahip olduğunu, pek çok medeniyete ev sahipliği yaparak farklı dinlere kucak açan bir hoşgörü merkezi olduğunu söyleyen ve Mut'un daha fazla çalışmayı ve daha iyi hizmetleri hak ettiğinin altını çizen Başkan Kocamaz, "Bildiğiniz gibi yolların erişilebilir olması bir kentin gelişmişlik düzeyini gösterir. Mut yolları, pek çok önemli kente ve ilçeye ulaşmak için kullanılan önemli bir kara bağlantısıdır. Bu anlamda Mut yollarını daha güvenli ve konforlu hale getirebilmek için yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Öncelikle işe, yol güvenliği olmayan, standart dışı yollara asfalt kaplama ve yol bakım onarımı yaparak başladık. Mut ilçemize toplamda 838.54 ton sıcak asfalt döktük" dedi. Asfalt hizmetlerinin yanı sıra şebeke ve kanalizasyon çalışmalarına ve atık su tesis çalışmalarına da devam ettiklerini vurgulayan Başkan...