15 / 05 / 2024

Bürotime yurt dışı mağazaları

Bürotime yurt dışı mağazaları

Yatırımlarına dünya markası olma yolunda hız kesmeden sürdüren Bürotime, yurt dışı yapılanmasına devam ediyor. Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Gençlerin hali perişan! Aylık bin 500 liralık harçlıkla geçinmeye çalışıyorlar! Gelecek hayalleri ise yurt dışında!

Türkiye’deki ekonomik şartlar gençleri zorluyor. Halen üniversitede okuyan veya yeni mezun gençlerin ekonomik durumları çok parlak değil. Harçlıkları veya aylık gelirleri sağlıklı ve dengeli beslenmeye yetmiyor. Gençlerin büyük bir kısmı ise yurt dışına gitmeyi hayal ediyor.

24 Nisan haftası yurt içi ve yurt dışında hangi veriler açıklanacak? İşte yeni haftada piyasanın gündemi!

Piyasalar sakin bir haftayı geride bırakırken, gelecek haftanın veri takvimi ise oldukça yoğun. Hem yurt içi hem yurt dışında makro ekonomiye ilişkin önemli veriler açıklanacak. Ayrıca halka açık bankaların ilk çeyrek bilançoları da gelecek hafta ortasından itibaren açıklanmaya başlanacak.

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

İnternette yurt dışından alışveriş kârlı mı zararlı mı?

Yurt dışından ürün alan pek çok kişi Türkiye’de bulunmayan ya da daha pahalı olduğunu düşündükleri ürünleri satın alıyor ve bunun kârlı bir alışveriş olduğunu düşünüyor. Ancak durum gerçekten böyle mi?

Hazırlayın valizleri tatil başlıyor! Pegasus’tan büyük kampanya: Yurt dışına 1€+vergilerle uçak bileti!

Bu fırsatla seyahat etmeyen kalmasın! Pegasus yurt dışı bilet kampanyası başlattı. Hem de sadece 1 euro artı vergilerle! Kampanyadan yararlanmak için acele et. 17 Ağustos’ta bitiyor!

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya'da yurt yaptıracak! 117 milyon 247 bin TL'ye!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Kepez Kültür Mahallesi'nde yurt yaptıracak. Söz konusu işin bedeli 117 milyon 247 bin 276 TL olarak belirlendi. 

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde! Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açıyor!

Yurt dışında çalışmak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açacağını açıkladı. Peki Almanya hangi pozisyonlar için işçi alacak? Almanya işçi alımında son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Türkiye'den duyanları hayrete düşüren buğday ekimi açıklaması! Yurt dışına ekilecek

Türkiye'de bu sene 19 milyon ton buğday hasadı elde edilmesi bekleniyor. Buğday üreticisi artan maliyetler nedeniyle tarlaları boş bırakmaktan söz ederken hükümetten şaşkınlık uyandıran bir adım geldi. Türkiye, yurt dışına buğday ekecek hem de bakın hangi ülkeye?

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Porland, yurt dışında perakende de büyüyecek!

Bir Türk markası olarak İngiltere'de yüzde 8'lik pazar payına sahip olan Porland, yurt dışında perakende de büyüyecek.

Bürotime yurt dışı mağazaları Haberi

Bürotime yurt dışı mağazaları

Bürotime, global marka olma vizyonuyla yurt dışında yeni pazarlara açılmayı sürdürüyor. Yıl boyunca açılışını gerçekleştirdiği Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgeleri’ndeki zengin showroom ağına; son olarak Makedonya ve Lübnan’ı da ekledi.

Türkiye’nin global markası Bürotime; 4 Ekim 2018’de Makedonya’nın başkenti Üsküp’te showroom açarak Balkanlar’daki zengin franchise ağına bir yenisini daha ekledi. Makedonya’nın köklü firmalarından Sps Engineering iş birliğiyle açılan, 367 metrekare alana sahip konsept showroomda Red Dot Design, iF Design ve German Design gibi önemli tasarım ödüllerine sahip Bürotime ürünleri yer alıyor. 

Orta Doğu Bölgesi’ne güçlü franchise ağı ile hâkim firma olan Bürotime, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta açtığı konsept showroomla bölgedeki duruşunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Firmanın 18 yıldır birlikte çalıştığı, Lübnan’ın önde gelen firmalarından Sleep Comfort iş birliği ile açılan showroom; Beyrut’un önemli...