02 / 05 / 2024

bursa beton kutlama

bursa beton kutlama

Bursa'nın sektöründe önde gelen firmalarından Bursa Beton, 30. yılını kent protokolü, müşterileri, bayileri ve çalışanları ile birlikte Hilton Otel'de düzenlenen törenle kutladı.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Beton fiyatları kriz yarattı! İnşaatlar durma noktasında!

Başta Denizli ve Bursa olmak üzere bazı illerde hazır beton firmalarının, maliyet artışlarını neden göstererek, aldıkları siparişleri iptal edip fiyatlarda güncelleme talebinde bulunması, inşaatçılardan tepki almasına neden oldu.

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

İnegöl'de beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa İnegöl'de beton döküm işlemi esnasında kalıbın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sağlıklı yapılar için beton takip sisteminde yeni dönem!

Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay 30 Kasım itibariyle yürürlüğe giren beton takip sistemindeki yeniliklerle ilgili açıklamalar yaptı.

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

10. Beton Kongresi 2-4 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisler Odası (İMO), Bursa Şubesi ev sahipliğinde Uluslararası 10. Beton Kongresi'ni düzenleyecek. Kongre 2-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa beton ormanına döndü!

Bursa'nın beton ormanına döndüğünü söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bursa’nın tarihi ve kimliğine uygun değişim ve dönüşüme ihtiyacı var'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa bir beton ormanına dönüştü!

Bursa'da Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bursa bir beton ormanına dönüştü. Son 15 yılda. Hani yeşil Bursa, güzel Bursa diyorduk." dedi...

Bursa Millet Bahçesi için start verildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada eski stadyum meydanındaki beton kısımların kaldırılacağını ve yerine Bursa'ya yakışır ‘doğal ortam havasında’ bir Millet Bahçesi oluşturulacağını belirtti.

Bursa Beton’dan yatırıma devam!

Bursa Beton, inşaat sektörünün büyüme oranının üzerine çıkan bu performansıyla rekora koştu. Bursa Şehir Hastanesi için ürettiği C60 sınıfı beton ile sektöründe fark yaratan şirket, sürekliliğini koruyan AR-GE yatırımlarıyla yüksek mukavemetli, kaliteli hazır beton üretmeye devam ediyor.

Bursa Beton müteahhitlerin tercih ettiği bir marka oldu!

Kentsel dönüşümde kaliteli beton vurgusu Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar "Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve dönüşüm süreçlerinde müteahhitlerin tercih ettiği bir marka olduk. " dedi.

bursa beton kutlama Haberi

bursa beton kutlama

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Bursa Beton, otuzuncu kuruluş yıldönümünü Hilton Otel'de düzenlenen gece ile kutladı. Törende bir konuşma yapan Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, hazır beton kullanımının dünyadaki ve ülkemizdeki gelişimi hakkında bilgi vererek "Hazır betonun gerçek anlamda endüstri haline gelmesi 1980'li yılların ikinci yarısından itibarendir. Bursa'da da şirketimiz 1986 yılında Bursa Çimento Fabrikası içerisinde bir adet beton tesisi, bir pompa ve 6 mikserle ilk üretimine başlamıştır" dedi. Vardar, "Bursa'da yaşanan değişim, sanayide ve iş hacmindeki büyüme, dikey yapılaşmaya yönelim, son hızla devam eden kamu yatırımları, İstanbul-İzmir otobanı, yüksek hızlı tren, raylı sistem, ulusal ve uluslararası konut, turizm markalarının kentimize olan ilgisi derken hazır beton sektörü için de önemli gelişmelere zemin oluşturmuştur. Bu gelişmeler ışığında Bursa...