04 / 05 / 2024

bursa dev bütçeli yatırımlar

bursa dev bütçeli yatırımlar

Hafta sonunu Bursa’nın ova ilçelerinden Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlarla bir araya geldi, hayata geçirdikleri dev bütçeli yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL!

Bu sene toplamda 350 bin konutun dönüştürüleceği Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL oldu. İşte dev dönüşümle ilgili detaylar...

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Deprem bölgesine dev ödenek! Bütçenin yüzde 14,4’ü deprem bölgesine!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, 2024 yılı bütçesinden afet konutlarının yapım giderlerinde kullanılmak üzere çok önemli bir ödenek tahsis edildiğini söyledi. Kurt, "Deprem bölgemize tahsis edilen ödenek, bütçemizin yüzde 14,4'üne denk düşmektedir” şeklinde konuştu.

İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesi! Dev bütçenin açığı nasıl finanse edilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesiyle ilgili sunum gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bütçede yatırım payını yüzde 99 artırdıklarını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023'de 57 milyar lira yatırım yapacak.

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 2.8 milyar TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 mali yılı gelir bütçesi 2 milyar 800 milyon lira, gider bütçesi de 2 milyar 600 milyon lira şeklinde kabul edildi. 

Bursa Büyükşehir'in 2019 bütçesi 2 milyar 550 milyon TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 yılı gelir bütçesi 2 milyar 550 milyon Türk Lirası, gider bütçesi 2 milyar 300 milyon Türk Lirası olarak kabul edildi.

Van'da 80 milyon lira bütçeli sosyal projede ilk kazma vuruldu!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı 80 milyon liralık vizyon projesi ile atıl durumda bulunan 25 bin metrekarelik alanın kent meydanına dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı.

Bursa Büyükşehir'e kamulaştırmalardan 70 milyon TL gelir!

Büyük bütçeli projelerle Bursa’yı geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sıcaksu bölgesinde kamulaştırılan 142 bin metrekarelik alanın sadece yüzde 15’inin satışından 70 milyon TL gelir sağladı.

Aksaray cazibe merkezi olacak!

Aksaray'ın cazibe merkezi olacağında söz eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "370 milyon TL gibi dev bütçeli Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattık. Cumhuriyet Mahallemizde 180 bin metrekarelik alan şehrimizin en büyük parkı olma özelliğine sahip" dedi.

Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor!

Yeni gayrimenkul projeleri hazırlığında olan İş GYO’nun Genel Müdürü Turgay Tanes yaptığı açıklamada "Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor" dedi.

Bursa'da yatırıma 1 milyar 195 milyon TL'lik bütçe ayrılacak!

SABAH’ı ziyaret eden Başkan Altepe 2017 yatırımlarını anlattı. 1 milyar 195 milyon TL’lik bütçe yatırıma ayrılacak. Aslan payı ulaşıma harcanacak. İznik İnanç Turizmi'nin merkezi olacak, Uludağ sadece kışın değil 12 ay turist çekecek. Yunuseli Havaalanı yıllar sonra yeniden ulaşıma açılacak.

bursa dev bütçeli yatırımlar Haberi

bursa dev bütçeli yatırımlar

Tarihi mirastan spor yatırımlarına kadar 26 farklı dalda Türkiye’ye örnek gösterilen Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmada da örnek olacak yatırımları bir bir hayata geçiriyor. Özellikle yeni büyükşehir yasasının uygulamaya geçmesinin ardından merkeze bağlanan 10 yeni ilçede adeta altyapı hamlesi başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hafta sonu programını Mustafakemalpaşa ve Karacabey ilçelerine ayırdı. İlk olarak Mustafakemalpaşa’da Belediye Düğün Salonu’nda muhtarlar ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelen Altepe, ilçede hayata geçirdikleri çalışmaları anlattı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın da katıldığı toplantıda konuşan Altepe, ilçede yıllardır bekleyen dev bütçeli yatırımların bir bir hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

Yeni sistemde tarımdan ticarete, turizmden sanayiye kadar her alanda kalkınmanın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte olacağının altını çizen Başkan Altepe, Mustafakemalpaşa ilçesinde...