14 / 05 / 2024

Bursa Görükle yeni bulvar

Bursa Görükle yeni bulvar

Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yol çalışmalarına yılda 200 milyon liranın üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’in Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırıyor.

Prof. Dr. Naci Görür’den yeni uyarı: 7 ve üstü bir depreme dayanamaz!

Bursa’da 23 Şubat tarihinde 4.1, 25 Şubat tarihinde de 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuyla ilgili olarak bir paylaşım yapan Prof. Dr. Görür, “kesinlikle 7 ve üstü bir depreme dayanamaz” dedi.

Prof. Dr. Naci Görür açıkladı! Gemlik depreminden sonra stres çok birikti!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün 4,1 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yaşanan bu depremden sonra Bursa’da  haritalarda görünmeyen yeni bir fay hattının bulunduğu kaydedildi. Dün Gemlik'te meydana gelen depremden sonra akıllara beklenen İstanbul depremi geldi.

Skoda'dan yeni nesil otomobil! Skoda Superb’in 4. nesli görücüye çıktı

Skoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli Superb’in yeni 4. neslinin tanıtımını gerçekleştirdi. Skoda Superb'in dördüncü nesli görücüye çıktı. Yeni görünümün dışında daha fazla alan, konfor ve en son teknolojiyi ile karşımıza çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Çalışanlar dikkat! Ocak 2024 asgari ücret görüşmeleri resmen başlıyor! Yeni komisyon kurulacak!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay, ilerleyen günlerde asgari ücret görüşmelerine başlanacağını söyledi. Atalay, yeni bir komisyon kuracaklarını ifade etti.

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan 'yeni fay' açıklaması! 'Bu deprem fayları haritada yok!'

Bugün saat 20.48'de merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5,3 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür değerlendirmelerde bulundu. Prof. Dr. Görür, meydana gelen depremin yeni bir faydan kaynaklanabileceğini ifade etti.

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai Elantra'nın yeni makyajlı görüntüsü ortaya çıktı. İşte Güney Kore'de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan yeni 2023 Elantra'dan ilk görüntüler...

Bursa Görükle yeni bulvar Haberi

Bursa Görükle yeni bulvar


Bursa’yı ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla raylı sistem yatırımlarının yanı sıra her yıl yol projelerine 200 milyon TL üzerinde kaynak aktaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan tüm bölgelere yeni yollar açıyor. Ankara yolunun yükünü önemli ölçüde azaltacak olan 30 metrelik yol çalışmaları aralıksız devam ederken, Nilüfer ilçesinde yeni yapılaşma yoğunluğunun her geçen arttığı Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırılıyor. Görükle merkezinden batıya doğru yeni yerleşim alanlarına uzanan 1,5 kilometre uzunluğundaki Atatürk Bulvarı’nda çalışmalar hızla sürüyor.


Her iş günü bina yıkıyoruz

Yeni açılan Atatürk Bulvarında devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, en çok önem verdikleri alanlardan birinin kent içi ulaşım sorunu olduğunu söyledi. Bu sorunun çözümü noktasında yeni yollar, caddeler, bulvarlar açmak için her iş günü...