03 / 05 / 2024

bursa ilçeleri

bursa ilçeleri

Yenişehir’de 5 köyü birbirine bağlayan 17 kilometrelik ana yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sırasıyla 17 ilçenin tamamında tüm yolların yenileneceğini söyledi.

Bursa'nın ilçeleri yenileniyor!

Gemlik, İznik ve Orhangazi ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Dr. Cemalettin Kani Torun ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Bursa'da 17 ilçe için yatırım planları hazırlandı!

İnegöl’de STK temsilcileriyle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 ilçe için plan ve proje hazırlıklarının tamamlandığını, peyderpey çalışmalara başladıklarını söyledi.

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

Sakarya’da konutta en fazla kazandıran ilçeler!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan Sakarya'da konut yatırımında en fazla kazandıran ilçeleri açıkladı. İşte o ilçeler...

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeler hangileri?

TÜİK tarafından açıklanan son veriler kapsamında Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeleri belli oldu. İstanbul'dan 3 ilçe birçok eli geride bırakarak listedeki yerini de aldı.

İstanbul'da en uygun konut nerede? İşte İstanbul'da konut fiyatlarının en düşük olduğu üç ilçe...

İstanbul'da yaşamak isteyenler konut fiyatları bakımından İstanbul'un en uygun ilçelerini araştırıyor. İşte İstanbul'un en uygun ilçeleri...

İl olmaya aday ilçeler belli oldu, vatandaş kendi listesini açıkladı

TÜİK verilerine göre, sekiz kriteri karşılayarak il olmaya aday olan ilçeler belli oldu. Aday ilçeleri açıklayan ekonomist Şenol Babuşcu’ya vatandaş kendi listesini açıkladı.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

İzmir'in en ucuz ilçeleri tek tek sıralandı!

İzmir'de yaşamak isteyenler kentteki en ucuz semtleri merak ediyor. Türkiye'nin en büyük üçüncü kenti olan İzmir'in en ucuz ilçeleri sıralandı. İşte o detaylar...

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

İstanbul'un en değerli ilçelerinde kira fiyatları kaç TL?

İstanbul Ticaret Odası tarafından paylaşılan verilere göre, İstanbul şehrinde konut kiralarının en yüksek olduğu ilçe Sarıyer olarak belirlendi. İşte İstanbul'un en prestijli ilçeleri ve bu ilçelerdeki kira fiyatları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan İzmir uyarısı: 6.5 ile 7 şiddeti arasında sallanacak! İşte en riskli 14 ilçe...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, İzmir'in deprem riski ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, 6.5-7 büyüklüğündeki depremin en çok etkileyeceği ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

AFAD İstanbul'da deprem riski en yüksek ilçeleri açıkladı! Uzman isim değerlendirdi: Hiçbir şekilde bina yapılmaz...

AFAD, İstanbul'da beklenen olası İstanbul depremi için tehlikeli 15 ilçeyi açıkladı. Zemin sıvılaşması riskine değinen uzmanlar bu ilçelerde hiç bir şekilde bina yapılamaz diye bir şeyin söylenemeyeceğini açıkladı.

Deprem uzmanından çarpıcı son dakika uyarısı! İstanbul'da bu 5 ilçe boşaltılmalı! İşte o ilçeler...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı son dakika açıklamalarında bulundu. Moriwaki, İstanbul'da boşaltılması gereken ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte o ilçeler...

bursa ilçeleri Haberi

bursa ilçeleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Orhaniye, Osmaniye, Kozluca, Yeniyörük ve Söylemiş köylerini besleyen 17 kilometrelik ana yolda yapılan asfalt çalışmasını denetledi.



İl Özel İdaresi döneminde yapılamayan yolları bir bir hizmete aldıklarını, köyleri ilçelere ilçeleri de şehir merkezine daha işlevsel hatlarla bağladıklarını belirten Başkan Altepe, “Sırasıyla tüm bölgelerimizdeki ana yollar ve köy yollarımız Bursa’ya yakışır şekilde tamamlanacak. 17 ilçemizin tamamı, Büyükşehir ile birlikte bu hizmeti alacak” dedi.



Başkan Altepe, diğer bölgelerde olduğu gibi Yenişehir’in de asfaltlama çalışmalarından nasibini aldığını ifade etti. Bütünşehir uygulamasıyla birlikte ilçedeki tüm ana ve ara arterlerin Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlendiğini, 5 köyü birbirine bağlayan 17 kilometrelik stabilize yolun tamamlanarak hizmete açıldığını kaydeden Başkan Altepe, “Özellikle kırsalda birçok köyümüzün kesiştiği ana aksları...