17 / 05 / 2024

Bursa Karıncalı meydan düzenleme

Bursa Karıncalı meydan düzenleme

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep AltepeBursa Orhaneli İlçesi’nin Karıncalı Mahallesi’nde yapılan meydan düzenlemesi ve ‘Kültür Evi’nin açılışını da gerçekleştirdi

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Bursa'da 21.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 21 milyon 454 bin 20 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa'da satışa çıkarılan 600 yıllık kiliseye alıcı bulunamıyor!

Bursa'da 6 yıl önce 1 milyon dolara satışa çıkarılan Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesine alıcı bulunamıyor. 600 yıllık bina, 6 senedir yeni sahibini bekliyor.

Bursa'da 206.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 16 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa İnegöl'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bursa İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Bursa'daki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Bursa Karıncalı meydan düzenleme Haberi

Bursa Karıncalı meydan düzenleme

Bursa’yı modern hizmetleriyle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle tüm ilçelere ulaşan hizmetler kapsamında Orhaneli İlçesi’nin Karıncalı Mahallesi’nde yapılan meydan düzenlemesi ve ‘Kültür Evi’nin açılışını da gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Karıncalı’da yapılan törene katılan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman ilçenin yanında olduğunu söyledi.


Dağ yöresine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Altepe, “Yerel yönetimler olarak buradayız. Bölgenin gelişmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bursa’nın gücünü buraya da aktaralım ve dağ yöremiz canlansın, göç vermesin istiyoruz” dedi.

Başkan Altepe, bölgede yapılan hizmetlerle üretimin güç kazanmasını hedeflediklerini anlatarak “Bursa Büyükşehir Belediyesi burada. Tüm altyapıyı bitirmek, tarımın hayvancılığın güçlenmesi, sulu tarıma geçilebilmesi ve tüm eksiklerin giderilmesi için biz buradayız. Herşey Karıncalı için… Yapacak çok hizmet, atılacak daha çok adım var. Çalışmalarımıza...