05 / 05 / 2024

Bursa mega projeleri 2016

Bursa mega projeleri 2016

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve bazı bakanlıklar tarafından hayata geçirilen, toplam 1 milyar 103 milyon 442 bin liralık yatırım, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Türkiye’nin mega projeleri açılış için gün sayıyor! Bakan tek tek açıkladı: Hangi projelerde sona gelindi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan mega projeler hakkında son dakika açıklaması geldi. Projeler hayata geçirildiğinde ulaşım üst sıralara taşınacak. 

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İşte Türkiye'nin mega projeleri!

Türkiye'de 2023 vizyonu kapsamında mega projeler hayata geçirildi. O projeler, gündeme damga vurdu. İşte o projeler... 

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Bursa mega projeleri 2016 Haberi

Bursa mega projeleri 2016


Bursa Büyükşehir Belediyesi ve bazı bakanlıklar tarafından hayata geçirilen, toplam 1 milyar 103 milyon 442 bin liralık yatırım, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi ile merkezi hükümet tarafından yapılan yatırımları hizmete açmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin oğlu Ömer Altepe ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay'ın kızı Merve Burkay'ın düğün törenine katılmak için yarın kente gelecek.


Bursa programı kapsamında, ilk olarak İnegöl ilçesine gidecek olan Recep Tayyip Erdoğan, burada Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılış törenine katılacak.


Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki mitingde Bursalılarla buluşacak Erdoğan, Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçede gerçekleştirdiği ulaşımdan spora, tarihi mirastan kırsal kalkınmaya kadar çeşitli alanlarda yaptığı toplam 759 milyon 30...