12 / 05 / 2024

Bursa Orhan Gazi Parkı nerede

Bursa Orhan Gazi Parkı nerede

Bursa'da yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik kentsel tasarım projesi uygulama alanlarına Orhangazi Parkı'nı da ekleyen Büyükşehir Belediyesi, adeta Bursa'nın vitrini olan parkı sil baştan yeniliyor.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Bursa'da kira fiyatları cep yakıyor!

Tüm ülkede tavan yapan kira fiyatları Bursa'yı da etkiledi. Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, kent genelinde kira fiyatlarının vatandaşları zor duruma soktuğunu dile getirdi.

Orhan Gazi Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Adapazarı'nda hayata geçirilen ve doğal afetlerin yol açtığı zararlar nedeniyle zaman içerisinde çeşitli onarımlardan geçirilen Orhan Gazi Camisi restore edildi.

Avcılar'da başına tuğla düşen inşaat işçisi yaralandı!

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhan Gazi Caddesi'nde inşaatta çalışan bir işçi başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin etrafındaki binalar yıkılacak!

Bursa’da Orhan Bey Cami ve Yıldırım Beyazıt tarafından yaptırılan Ulu Cami’nin yanı sıra irili ufaklı çok sayıda tarihi hanın bulunduğu Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin etrafında tüm binalar kaldırılacak ve kentin merkezinde 7 asırlık bir tarih adası oluşturulacak.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Esenyurt'ta 25 apartman emniyet amaçlı tahliye edildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Esenyurt'ta çatlaklar ve çökme sebebiyle trafiğe kapatılan Orhan Gazi Caddesi ve tahliye edilen 9 katlı binanın çevresindeki 25 apartmanın emniyet amaçlı tahliye edildiğini açıkladı...

Bursa’da ortalama konut fiyatı 271 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre Bursa genelinde ortalama konut fiyatı 271 bin TL, ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak belirlendi. Bursa'daki konut fiyatları Osman Gazi Köprüsü ile artış gösterdi.

Bursa Kocayayla yatırıma doyacak!

Orhan Gazi’nin düğünün yapıldığı, Bursa’ya 60 kilometre uzaklıkta bulunan Kocayayla'ya bungalov ev, restoran ve ata sporları merkezi inşa edilecek.

Bursa'da OHAL kapsamında kamulaştırılan özel hastaneler mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa'da 667 sayılı OHAL KHK'sı kapsamında kamulaştırılan özel hastanelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Orhan Sayım: Bursa'da verimli araziler imara açılmamalı!

Bursa'daki inşaat sektörünün Türkiye geneline bağlantılı olarak hızlı ilerlediğini söyleyen Orhan Sayım, Bursa Hayat'a özel açıklamalarda bulundu. Sayım, "Verimli toprakların imara açılıp üzerine beton yığınlarının yapılması çok büyük sıkıntılar doğurur. " dedi.

Bursa'ya 615 konutluk Central Balat projesi geliyor!

Bursalı iş adamı İbrahim Orhan'a ait 28 bin metrekarelik fabrika arsası üzerine 1,5 emsalle inşa edilecek dev rezidans ve AVM için resmi süreç başlatıldı. Bursa, 615 konutluk yeni küçük bir şehir ve AVM'ye daha kavuşacak.

Bursa Keles Kocayayla'daki gölet TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Keles Kocayayla'da inşaatı süren bir göleti gündeme getirdi.

Bursa Orhan Gazi Parkı nerede Haberi

Bursa Orhan Gazi Parkı nerede

Bursa'da yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik kentsel tasarım projesi uygulama alanlarına Orhan Gazi Parkı'nı da ekleyen Büyükşehir Belediyesi, adeta Bursa'nın vitrini olan parkı sil baştan yeniliyor. 


Yıllardır yenilenmesi gündemde olan ancak yaya yoğunluğunun fazla olması nedeniyle sürekli ertelenen bir çalışma olan Orhan Gazi Parkı yenileme çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi tarafından başladı. Kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk durağı olan Ulucami ile tarihi belediye binası arasındaki alanda altyapı tamamen yenilendi. Zemin kaplamasından havuzun yeniden düzenlenmesine, oturma alanlarından engelli giriş çıkışlarına kadar tüm alan estetik bir görüntüyle buluşuyor. 


ALTEPE SABIR İSTEDİ... 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhan Gazi Parkı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Orhan Gazi Parkı'nm yenilenmesine yönelik çalışmaların yıllardır gündemde olduğunu ancak yoğunluk nedeniyle biraz ötelendiğini ifade eden Başkan Altepe, "Bursa'nm bir kalite...