02 / 05 / 2024

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bursa Çelebi Podyum'da yüzde 50 peşin 40 ay vade avantajı!

Çelebi Podyum projesi, Çelebi Group tarafından Bursa, Ataevler'de yükseliyor.  Çelebi Podyum projesinde yüzde 50 peşin 40 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Bursa Çelebi Podyum'da daire fiyatları ne kadar? Bursa Çelebi Podyum'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Vakıf üniversitelerinin ücretlerine yüzde 150'ye varan zam! 400 bin lira isteyen okullar var! 

Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği’ne göre üniversitelerin ücret oranını belirlemede önlerinde herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Bu yıl yapılan zamlar ise yüzde 150'ye kadar ulaşırken, öğrencilerin tepkisine de neden oluyor. 

Bursa Gemlik'te yüzde 20 indirimle arazi fırsatı! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf!

Bursa İli Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik ilçesi Narlı Mahallesi'nde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satışa çıkardı.

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 37 binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa’da 600 yıllık hanları çevreleyen 37 binanın yıkılmasıyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi tamamen ortaya çıktı. 

Burcu Kara, Bursa'daki köy evini yeniledi!

Başarılı oyuncu Burcu Kara, Bursa İznik'teki köy evini baştan aşağı yeniledi...

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa'nın Hanlar Bölgesi'nde Cumhurbaşkanı kararıyla çalışmalar hızlandı!

Osmanlı'nın ilk başkent Bursa'da 14. yüzyılda oluşmaya başlayan, 16. yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuna ilişkin gelişimini bitiren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne eski ihtişamını kazandıracak tarihi projede kat edilen mesafe arttı.

Bursa Yıldırım'da nitelikli okul eksikliği mecliste!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinin nitelikli okul eksikliği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Haberi

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri

Altyapıdan ulaşıma, eğitimden tarihi ve kültürel mirasın ayağa kaldırılmasına kadar her alanda hayata geçirdiği yatırımlarla Bursa’yı geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi, çevre yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, daha önce ağırlıklı olarak Osmangazi ve Nilüfer ilçelerine hitap eden Hüdavendigar Kent Parkı’nı Bursa’ya inşa eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de benzer bir projeyi Yıldırım’da hayata geçiriyor. Bünyesinde yüzme havuzu, boks ve güreş salonları, sporcu misafirhanesi, iki nizami futbol sahası, seyirci tribünü, lunapark, kafeteryalar, 11 bin metrekarelik gölet, tematik parklar ve 300 araçlık otopark da barındıran Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, büyük ölçüde şekillenirken, projenin Temmuz ayı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Çalışmalar hızla devam ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Bursa...