06 / 05 / 2024

Bursa Yalova Yolu bursa kentsel dönüşüm çalışmaları

Bursa Yalova Yolu bursa kentsel dönüşüm çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkam Recep Altepe, Yalova Yolu'nda 300 milyon TL'lik kentsel dönüşüm projesi yapımı için düğmeye basıldığını açıkladı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Murat Kurum'dan Yalova'ya millet bahçesi ve bisiklet yolu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yalova'da 20 kilometrelik bir bisiklet yolu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 113 dönümlük alanda millet bahçesi yapılacağını belirtti. Kurum, 400 yataklı devlet hastanesinin de 2021'de bitirileceğini dile getirdi...

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

Korona günlerinde Bursa'nın gündeminde arsa satışları var!

Koronavirüsün ardından gelirler düştükçe, şehirler de hizmet beklerken, belediyeler kendilerine yeni kaynaklar aranmaya başlandı. Ek gelirin en kolay yolu ise Belediyeye ait arsaların satışıydı. Bursa’nın Orhangazi İlçesi için bu durum geçerli oldu.

Türk Hava Kurumu 7 ildeki gayrimenkullerini satıyor!

Türk Hava Kurumu; Eskişehir, Adana, Muş, Bursa, Yalova, İzmit ve Denizli'de bulunun gayrimenkullerini satışa çıkardı. İhale ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yabancıların ev satın alma tercihi nasıl şekilleniyor?

Yabancı yatırımcıların ülkemize olan ilgisi her geçen gün artış gösterirken, en çok İstanbul, Antalya, Bursa, Yalova ve Sakarya tercih ediliyor.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Lotus Office Bursa'da fiyatlar 650 bin TL’den başlıyor!

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office, son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer’de, İzmir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 

Yalova yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi!

Kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul - Ankara - Bursa - İzmir otoyol aksı gibi mega projelerin meyvelerini yıllardır OSB’si bulunmayan Yalova toplamaya başladı. 

Bursa T2 Tramvay Hattı ne zaman bitecek?

İstanbul Yolu'na inşa edilen Bursa T2 Tramvay Hattı'nda çalışmalar sürüyor. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin inşaatı hala devam ediyor.

Bursa Yalova Yolu bursa kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Bursa Yalova Yolu bursa kentsel dönüşüm çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkam Recep Altepe, Yalova Yolu'nda 300 milyon TL'lik kentsel dönüşüm projesi yapımı için düğmeye basıldığını açıkladı.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkam Recep Altepe, Bursa'nın en büyük dönüşümünün Yalova Yolu'nda yaşanacağım söyledi. Beşyol Kavşağı ile Kent Meydanı arasında kalan 20 bin metrekarelik alanda 40 milyon TL'lik kamulaştırma yaptıklarım belirten Başkan Altepe, "Son tapu da elimize geçmek üzere. İnşallah çok kısa zaman soma Bursa'nın en büyük, lürkiye'nin sayılı kentsel dönüşümlerinden birine tanık olacağız" dedi.


Ekim ayı olağan meclis toplantısında konuşan Recep Altepe, Yalova Yolu'nun dönüşümünü hızlandıracak projenin ihalesinin tamamlandığını, sözleşmenin birkaç güne kadar imzalanacağını ifade etti. Yaklaşık 300 milyon TL'lik harcamayla İstanbul Yolu olarak da bilinen Yalova Yolu'nun büyük bir değişime sahne olacağım vurgulayan Başkan Altepe, "Beşyol Kavşağı'ndan Kent Meydanı'na kadar...