02 / 05 / 2024

Bursa Yıldırımda dönüşüm yıkımlarla sürüyor

Bursa Yıldırımda dönüşüm yıkımlarla sürüyor

Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi'nin çehresini değiştirecek 8 bin 200 metrekarelik alanda Başolhan İnşaat tarafından 320 dairenin yapılacağı Sinandede Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi'nde yıkımlar başladı.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Bursa Yıldırım'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan arsayı 9 milyon 290 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırımda dönüşüm yıkımlarla sürüyor Haberi

Bursa Yıldırımda dönüşüm yıkımlarla sürüyor

Daha modern ve yaşanabilir bir Yıldırım hedefiyle belediyenin başlattığı kentsel dönüşüm hamlesinde büyük bir adım daha atıldı. 


Sinandede Mahallesi'nin çehresini değiştirecek ve 8 bin 200 metrekarelik alanda Başolhan İnşaat tarafından 320 dairenin yapılacağı Sinandede Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi'nde yıkımlar başladı. Törende yaptığı konuşmada kentsel dönüşümün vatandaşların da rızasının alınarak yapıldığının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yeni bir başlangıcın arefesinde olduklarını belirterek ilçedeki plansız ve güvensiz yapılaşma nedeniyle kentsel dönüşümün kaçınılmaz gerçek olduğunu hatırlattı.


Yıldırım'da 22 alanı kentsel dönüşüm bölgesi ilan ettiklerini belirten Edebali, "Mülkiyet sorunlarını aşarak kentsel dönüşümle Yeni Yıldınm'ı inşa ediyoruz. Yıldırım'm imar alanlarının üçte birinde imar planı çalışmalan yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda hak sahiplerini mağdur etmeyeceğiz. Vatandaşlanmızın en büyük avantajı eski hasarlı binalar yerine güvenli ve...