18 / 05 / 2024

bursada 58 kalem eserin açılışı

bursada 58 kalem eserin açılışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Orhan Gazi Meydanı ’nda toplam yatırım bedeli 368 milyon TL olan 58 eser ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı.

6 bin TL ve üstü maaş alanlara sürpriz zam kararı! Yeni zamlı maaşlar kalem kalem hesaplandı! İşte yeni maaşlar...

Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 58 olarak duyurdu. Fakat enflasyonun yüzde 60'lara yaklaşması ile beraber yeni hesaplamalar yapıldı. Bu kapsamda, minimum emekli aylığının 10 bin TL'nin üzerine çıkması öngörülüyor. İşte kalem kalem yeni zamlı maaşlar...

Memur ve memur emeklisine son dakika yüzde 43.12 zam müjdesi! Kalem kalem hesaplandı!

Emekli ve memur maaş zammı için son dakika gelişmeler yaşanıyor. TCMB tarafından yıl sonu enflasyon beklentisine ilişkin açıklama geldi. Yüzde 58 olarak açıklanan yeni oranın ardından emekli maaş zammı konusunda hesaplamalar hız kesmeden başladı. İşte kalem kalem zamlı maaş hesaplamaları...

Samsun'da imar barışından 58 bin kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan İmar Barışı düzenlemesinden 2018 yılında Samsun’da Yapı Kayıt Belgesi için başvuranların sayısı 58 bin kişi olarak açıklandı.

Yabancıya yapılan konut satışları 9 ayda yüzde 58,5 arttı!

2018 yılının ilk 9 ayında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yabancıya yapılan konut satışları yüzde 58,5 arttı...

Konya'da Eylül ayında 4 bin 58 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılı Eylül ayı Konut Satışı İstatistikleri açıklandı. Verilere göre, Konya'da Eylül ayında 4 bin 58 konut satıldı.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 58. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 58. sayısını yayınladı. 

Vakıf Varlık Kiralama 58 milyonluk  kira sertifikasının ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından 58 milyon TL tutarlı yurt içi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı...

İstanbul'da aynı daireyi 58 kişiye kiraladı!

İstanbul’da oturduğu daireyi internet sitesi üzerinden 58 kişiye kiralayan dolandırıcı 50 farklı suçtan aranıyor. Bakırköy-Basınköy Mahallesi’nde aynı daireyi kiraladıklarını öğrenen mağdurlar durumu mal sahibine bildirdi.

Emlak Konut Şile Çavuş Projesi'nde 58 yapının ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Çavuş Şile Projesi'nde 45 adet konut ve 13 adet ticari üniteden oluşan toplam 58 adet bağımsız bölümün ruhsatını aldı.

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 120 iş yeri, 58 konut ve 34 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 120 iş yeri, 58 konut ve 34 dükkan inşa edecek.

Vakıf Varlık Kiralama 58 milyonluk kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından 58 milyon TL tutarlı yönetim sözleşmesine dayalı yurt içi kira sertifikasının tahsisli olarak satışı tamamlandı.

İş GYO Ulus Banka Hizmet Binası 58.8 milyon TL'ye satıldı!

Ulus Banka Hizmet Binası'nı 58.8 milyon TL'ye satan Türkiye İş Bankası A.Ş.'ye satan İş GYO, tapu devir işlemlerinin tamamlandığını açıkladı..

bursada 58 kalem eserin açılışı Haberi

bursada 58 kalem eserin açılışı

Orhan Gazi Meydanı’nda gerçekleşen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, evliyalar, alimler diyarı Bursa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyet dile getirerek, “Yeşilin, şifanın, tarihin, vefanın şehri Bursa seni yürekten selamlıyorum ”dedi.


Törende toplam yatırım tutarı 368 trilyon lira olan ve 58 kalem eser ve hizmetin açılışının yapıldığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Açılışını yaptığımız eserlerin ülkemize, Bursa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu eserler arasında, 51 trilyon liralık bir yatırımla şehrimize kazandırılan , Halk Eğitim Merkezi binası, 176 toplu konut, et ve süt işleme tesisleri, mahalle konakları ve aile hekimliği binası var. Ayrıca Uludağ Üniversitemiz 15 trilyon lira yatırımla Fen Edebiyat Fakültesi fen bilimleri için yeni bir bina inşa etti. Tüm bu eserlerin resmen açılışını buradan yapıyoruz. Büyükşehir belediyemiz, Uludağ’daki oteller bölgesine 110 trilyon liralık bir yatırımla...