20 / 05 / 2024

bursada yeni rehabilitasyon merkezi

bursada yeni rehabilitasyon merkezi

Bursa'da Kentsel dönüşüm kapsamında geçtiğimiz yıl Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından yıkılan Mollaarap'taki Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu 150 yaşlının yeni evi olacak...

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

Pendik'e dev rehabilitasyon merkezi geliyor!

Pendik Belediyesi, engellilere yönelik yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Çamlık Mahallesi’nde inşa edilecek Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile engellilerin sağlıktan kültüre, eğitimden spora her alanda vakit geçirebilmeleri hedefleniyor.

Burdur'a Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi geliyor!

Burdur’da uzun bir süredir gündemde olan yeni Huzurevi projesi hayata geçiyor… Burdur’a kazandırılacak olan 100 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi, yatay mimari anlayışı ile inşa edilecek.

Eskişehir Tepebaşı'na rehabilitasyon merkezi açıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin Aşağısöğütönü Mahallesi’nde bulunan Yaşam Köyü’ne yeni bir 'Beceri ve sanat atölyesi' adı altında rehabilitasyon merkezi açıldı.

Gaziosmanpaşa'da Rehabilitasyon Merkezi'ne özürlü terapi havuzu yapılıyor!

Gaziosmanpaşa'da Rehabilitasyon Merkezi'nin özürlü terapi havuzunun yapımına başlandı. Proje 60 günde teslim edilecek. Erva Havuz CEO'su İsmet Bozok, "Bu proje ile sosyal anlamda rehabilitasyona yeni bir soluk getireceğiz" dedi.

TOKİ'nin Yenişehir'de inşa ettiği huzur evi açıldı!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde TOKİ tarafından yapılan 88 yatak kapasiteli yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından hizmete açıldı..

Yenişehir Huzurevi'nin açılışı yapıldı!

Toplam maliyeti 7 milyon 750 bin TL olan ve 6 Mayıs 2015 tarihi itibariyle yaşlı kabulüne Yenişehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla açıldı.

Bursa Yenişehir'de Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yenişehir'de TOKİ tarafından yapılan 88 yatak kapasiteli Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışını, Vali Münir Karaloğlu ile birlikte Bursa Yenişehir'de yaptı.

Malatya Hekimhan Yeni Devlet Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı'nca TOKİ'ye yaptırılan 30 yataklı Hekimhan Yeni Devlet Hastanesi, düzenlenen açılış töreninin ardından hizmet sunmaya başladı.Malatya'ya Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi'nin de bu yıl temeli atılacak.

Sivas'a yeni inşa edilecek huzurevinin ihalesi yapıldı!

Sivas İl Özel İdaresi, yaşlı ve engellilere yönelik bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verileceği yeni bir huzurevinin ihalesini gerçekleştirdi.

Maçka'daki yeni köprünün inşaatı tamamlandı!

Maçka Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Ertuğrul Genç, Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nden Atatürk Caddesi'ne uzanan yeni bir köprüyü vatandaşın hizmetine açmaya hazırlandıklarını söyledi.

Necattin Demirtaş: 2014'te yeni projelere imza atacağız!

Necattin Demirtaş. "Yeni dönem için 'Tarihi Mecidiye'. 2 tane 'varı olimpik vüzme havuzu'. 'Günevpark'. 'Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi', yaslılar için 'İkinci Bahar Yasam Merkezi' ile hasta yakınları için 'Refakatçi Ev' projelerimiz var" dedi...

Carrefour Bursa AVMye 40 milyon dolarlık yeni ek bina!

Bursada, 2001de hizmete giren Carrefour Bursa Alışveriş Merkezinin (AVM), 40 milyon dolara mal olan yeni ek binası, törenle hizmete açıldı

bursada yeni rehabilitasyon merkezi Haberi

bursada yeni rehabilitasyon merkezi


Hep filmlerde olacak değil ya gerçek hayatta da olabiliyor. İyiler ve iyilik kazanıyor. Yıllar önce pek çok çocuğa kucağını açmış olan Eşrefiler Kız Öğrenci Yurdu yerine bu kez hayatın başındakiler için değil sonundakiler için hayırseverler tarafından 5 milyon TL değerinde rehabilitasyon merkezi yapılacak. 


Büyükşehir Belediyesi Huzurevi ile Ali Osman Sönmez Huzurevi'nin ardından Bursa'da yaşlılara kucak açan yeni bir kurum daha doğmuş olacak. Kentsel dönüşüm kapsamında geçtiğimiz yıl Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından yıkılan Mollaarap'taki Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu 150 yaşlının yeni evi olacak. 


Huzurevi Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Bağcı'nın rahmetli Ali Osman Sönmez'i rüyasında görerek ve oğluna bu rüyada bir huzurevi yaptırmasını vasiyet etmesiyle başlayan hikâye, Celal Sönmez'in de kısa süre içinde Bağcı'nın rüyasındaki baba vasiyetini yerine getirmesi üzerine...