03 / 05 / 2024

Business İstanbul son durum

Business İstanbul son durum

Türkiye'nin en büyük ofis projesi Business İstanbul, iş dünyasına yatırım yapmak isteyenlere karlı ve garantili yatırım imkanı sunuyor. 2017 yılında tamamlanacak olan proje, yatırımcısına bir yılda büyük kazanç sağlayacak.

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul son 10 yılda ne kadar kazandırdı?

Son dönemlerde sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul son 10 yılda ne kadar kazandırdı? İşte Borsa Filozofu'nun konu ile ilgili o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Borsa’da son dakika! Borsada devre kesici çalıştı, işlemler geçici olarak durduruldu!

Ülkemizi büyük bir üzüntü ve yasa boğan deprem felaketi gündemdeki önemini korurken, Borsa İstanbul’da da satış ağırlıklı seyir devam ediyor. Endeks güne yine kayıplarla başlarken, Borsa İstanbul son dakika yaptığı açıklama ile devre kestiğini duyurdu.

Küçük yatırımcılar için tehlike çanları çalıyor! Ekonomistler birer birer uyardı!  Yatırım yapacaksanız hemen bu habere

Borsa İstanbul, son bir ayda % 27 değer kazandı. BİST BANKA’da ise artış ise aylık % 91 oldu. Ekonomistler küçük yatırımcılara ise çok önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Kanal İstanbul depremi etkiler mi?

8 senedir tartışılan çılgın proje Kanal İstanbul son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Peki profesörler Kanal İstanbul için ne diyor?

İstanbul metro ağlarıyla ulaşımda çağ atladı!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç "İstanbul son 20 yılda çok değişti. Çok büyük projelerle tanıştı. Bugüne kadar ortaya konulan hizmetleri tamamlayacak, bir adım daha ileri taşıyacak projelere ihtiyacı var" diye konuştu.

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Kanal İstanbul ile 22 bölge değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılında 'Çılgın Proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul, son yedi yılda Arnavutköy, Küçükçekmece, Avcılar ve Başakşehir ilçelerindeki 22 bölgede konut fiyatlarını yükseltti..

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017 kapsamında 793 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Business İstanbul son durum Haberi

Business İstanbul son durum

Türkiye'nin en büyük ofis projesi Business İstanbul, iş dünyasına yatırım yapmak isteyenlere karlı ve garantili yatırım imkanı sunuyor. 2017 yılında tamamlanacak olan proje, yatırımcısına bir yılda büyük kazanç sağlayacak. Business İstanbul ofislerinin metrekaresi KDV hariç 3.500 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. 


Göztepe E5 üzerinde, kent yaşamının en merkezi konumunda bulunan ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasına konforlu ve verimli bir çalışma ortamı sunan Business İstanbul,  kentsel dönüşüm bölgesinde tek, Türkiye'nin ise en büyük A plus modern ofis projesi olmasıyla yatırımcılara garantili yatırım fırsatı sunuyor. Business İstanbul ofislerinin metrekare satış fiyatları KDV hariç 3.500 dolardan başlıyor.


SVR Group tarafından hayata geçirilen ve 2017 Haziran ayında tamamlanacak olan Business İstanbul, bugünden yatırım yapanlara bir yıl içinde kazançlı bir işyeri ya...