17 / 05 / 2024

büyük mezarlıklar

büyük mezarlıklar

1978 yılında mezar satışları yer yokluğu nedeniyle durdurulmuş. Mezarlıklar Müdürlüğü, Orman Bakanlığı'na başvurarak Fatih Ormanları'nın yanan bölümünün mezarlık yapmak istemişler. Şehrin üç yeni mezarlığa ihtiyacı varmış.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

Miras davalarında buna dikkat! Büyük önem taşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul değerleme raporlarının mirasçıların mirası kendi aralarında adil bir paylaşım yapabilmesi ve ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların önüne geçilebilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Aylarca zamlanan mutfak tüplerine büyük indirim geldi: Aygaz, Bizimgaz ve İpragaz fiyatları duyurdu

Türkiye'de son dönemlerde sürekli zamlanan tüpe bu kez de indirim geldi. Mutfak tüpü ihtiyacını karşılayan önemli firmalar yaptıkları %10'luk büyük indirimle tüketicilerin yüzünü güldürdü. Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz gibi önde gelen gaz tedarikçileri fiyatları güncelledi. İşte indirimli fiyatları...

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

Nissan’dan büyük iddia: Türkiye otomotivde İspanya'yı geçebilir!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem büyüme tahminlerini 1 milyon civarında yaptıklarını belirterek, “Türkiye’deki piyasalar bu rakamı aşarsa o zaman Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak ve böylece İspanya’yı geçmiş olacak" dedi.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesi! Dev bütçenin açığı nasıl finanse edilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesiyle ilgili sunum gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bütçede yatırım payını yüzde 99 artırdıklarını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023'de 57 milyar lira yatırım yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde ekonomiye yönelik açıklamalarda bulunarak vatandaşlara ''Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var.'' diyerek müjdeli haberler verdi.

Emekli ve memurların ek ödeme hesaplamalarında büyük deprem! Hemen peş peşe hesaplanan ek ödeme tutarına göz atın!

Emekli ve memurların ek ödeme hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ücretlilerin, kendi hesabına çalışanların, emekli aylıklarının 2023 Ocak-Temmuz aylarında önceki altı aylık enflasyon tahmini dikkate alınarak artırılmış olacak...

Piyasalar bu haberlerle çalkalanıyor. Büyük göç başladı!

Bank of America stratejistleri, yatırımcıların riskli sayılacak varlıklarını sattığını ve büyük bir yatırımcı göçünün başladığını dile getirdi. Bu hafta tahvillerden 11,4 milyar dolar, hisse senedinden 6,2 milyar dolar ve altından ise 1,8 milyar dolar çıkış yaşandı.

büyük mezarlıklar Haberi

büyük mezarlıklar



Mezar satışları yer yokluğu nedeniyle durduruldu


  İSTANBUL Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, İstanbul Orman Başmüdürlüğü kanalı ile Orman Bakanlığı'na başvurarak Fatih Ormanları'nın yanan bölümünün mezarlık yapmak üzere kendilerine verilmesini istemiştir.

  İstanbul Belediyesi Mezarlıklar Müdürü İhsan Karakuş, kentin üç bölgesinde bulunan mezarlıklardan yalnızca üçünde kısıtlı gömü yapılabildiğini belirtmiş ve ''200-500 dönümlük üç yeni mezarlık yapılmadığı takdirde, pek yakında ölülerimizi gömecek yer bulmak büyük bir sorun haline gelecektir'' demiştir.

  Aile bireylerinden birini yitirmenin acısı içinde bir de mezar bulma telaşı ile koşuşan cenaze sahiplerinin karşılaştıkları zorluklardan yetkilileri sorumlu tuttuklarını belirten İstanbul Mezarlıklar Müdürü İhsan Karakuş, cenaze sahipleri ile çok yakından ilgilenmek istediklerini...