17 / 05 / 2024

büyükada troçki köşk müze

büyükada troçki köşk müze

Leo Troçki'nin Büyükada'da yer alan köşkü müzeye dönüştürülecek...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyükşehirlerde 10 kişiden 3'ü fahiş kiralar, işsizlik ve yüksek gıda fiyatları sebebiyle göç etmek istiyor!

Büyükşehirlerde çalışan her 10 kişiden en az 3'ü başka bir şehre yerleşmek istediğini belirtiyor. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

En büyük tehlike: İstanbul için 7.5 şiddetinde deprem senaryosu!

6 Şubat felaketinden sonra, İstanbul'da yaşanan artçı sarsıntılar halkta korku uyandırıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy'un açıklamasına göre, 7.0 veya daha büyük bir deprem bekleniyor, hatta 7.5 büyüklüğünde en kötü senaryo riski bulunuyor.

ŞOK’ta büyük mangal 200 TL’ye, 3 kişilik salıncak 1200 TL’ye, katlanır masa 500 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 12 Haziran’da indirime girecek ürünler ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Bu doğrultuda, 12 Haziran Pazartesi gününe özel, büyük mangal 200 TL’ye, 3 kişilik salıncak 1200 TL’ye, katlanır masa 500 TL’ye düştü. İşte 12 Haziran Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

İslam Memiş’ten ağızları açık bırakacak açıklama: ‘Öyle büyük vurgunlar yapacaklar ki...’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim gecesiyle ilgili uyarı yaptı. Memiş, “14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi ve sonrası volatilite o kadar fazla olacak ki... Özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! Bu kişilere 500'er lira verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi depremzedelere yardım ederek askıda fatura uygulamasını hayata geçiriyor. Bu uygulama, ihtiyaç sahibi kişilere büyük bir destek sağlayacak. Aşağıda detayları bulabilirsiniz.

büyükada troçki köşk müze Haberi

büyükada troçki köşk müze
Bolşevik ihtilalinin fikri önderlerinden Leo Troçki'nin Büyükada'da yer alan köşkünün ev olması için başvurulmuştu. Ancak, Koruma Kurulu köşkün konut olmasına onay vermedi. Leo Troçki'nin sürgün zamanında 4 yıl yaşadığı köşkü bu yıl içerisinde kamulaştırılarak müze...