30 / 04 / 2024

Büyükbaş Fiyatı

Büyükbaş Fiyatı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilk kurbanlıklar Denizli’de hayvan pazarına getirildi. Küçükbaş ve büyükbaş fiyatları da belli oldu.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros, İslami usullere uygun bir şekilde kesimi yapılmış kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvan satacak. Kurbanlık fiyatları kg ağırlığına göre farklılık gösteriyor.

CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, zincir marketlerde Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kurban fiyatlarını gören şoke oluyor! İşte 2023 kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları!

Kurban Bayramı öncesi kurban fiyatların araştıran vatandaş şaşkına dönmüş durumda. Büyükbaş hayvan sayısındaki azalma ve maliyetlerdeki artış nedeniyle kurban fiyatları geçen yıla oranla yüzde 150 zamlandı.

Deprem fırsatçılarına tepki büyük! Fiyatını bir anda uçurdular

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen deprem herkeste büyük üzüntü yarattı. Depremi fırsat bilenlere de büyük tepki gösterildi.

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

Huawei’den dev fırsat! Sevilen modeli P50 Pocket’da büyük indirim! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) uyguladığı ambargoyla büyük bir darbe yiyen Çinli teknoloji devi Huawei, katlanabilen akıllı telefonu P50 Pocket modelinde dev indirim yaptı. Huawei'in fırsat ürünü P50 Pocket'in fiyatı ne kadar? İşte, 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Bosch derin dondurucularda büyük kampanya! Yazın son fırsatları! İşte Bosch derin dondurucu 5 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bosch derin dondurucularda büyük kampanya başlattı. Derin dondurucularda kampanyanın son günü 31 Ağustos sakın kaçırmayın. İşte Bosch derin dondurucu 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpünde dev kampanya başladı! Büyük tüpe inanılmaz fırsat! Aygaz, İpragaz, Mogaz 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam yağmurunun ardından büyük bir kampanya geldi! yüzde 147 zam sonrası indirimi görenler gözlerine inanamadı! Peki, mutfak Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Kampanyalı tüp fiyatları ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Büyük tüpe zam mı yapıldı? Aygaz, İpragaz, Mogaz 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne ayın ilk günü inanılmaz bir zam uygulandı. Zammın ardından vatandaşlar mutfak tüpü fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, En ucuz büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü fiyatları kaç TL? 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, İpragaz, Milangaz 1 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatları yeni aya da yeni bir zam ile başladı! Büyük tüp fiyatları aldı başını gitti. Zam sonrası büyük tüp fiyatlarını gören vatandaşlar isyan etti. Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar?Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Büyükbaş Fiyatı Haberi

Büyükbaş Fiyatı

Denizli'de yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan pazarlarında hareketlilik yaşanmaya başlandı. Besiciler hayvanlarını satmak için çevre bölgelerden gelip pazarlarda yerini alıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan pazarlıklar akşam saatlerine kadar devam ediyor.

KÜÇÜKBAŞ FİYATI 1500 LİRA BÜYÜKBAŞ FİYATI İSE 10000 LİRADAN BAŞLIYOR

Pazarda küçükbaş hayvanlar bin 1500 liradan, büyükbaş kurbanlıklar ise 10 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Birçok besici ise artan hayvan fiyatlarını kendi maliyetlerinden kaynaklandığını belirtiyor. Kurban bayramı öncesi besiciler, küçükbaş hayvanların canlı olarak 45-50 TL, büyükbaş hayvanlarında 50-60 TL olduğunu açıkladı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Haziran 2022 tarihinde saat 01.26’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,25 Türk Lirası, euro 18,02 Türk Lirası, altının gramı ise 1.016,33 Türk Lirası değerinde.

Yıllarca bunu beklemişlerdi ama 3600 ek göstergede memurları üzen detay!