09 / 05 / 2024

Büyükçekmece alt geçit

Büyükçekmece alt geçit

Başkan Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en çok kullanılan ve kentimizin iki yakasını birbirine bağlayan Adnan Kahveci Caddesi'ndeki altgeçit Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yenilenerek modern bir çehreye kavuşturuldu" dedi

Habitat Evler Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin 24 ay vade avantajıyla! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

‘Çürük raporlu’ Büyükçekmece Adliye binası hala tahliye edilmedi!

Olası bir depremde ağır hasar ve yıkım riski olduğu için acil boşaltılması bildirilen Büyükçekmece Adliyesi için henüz harekete geçilmedi. Avukat Orhan Kılıç, yüzlerce insanın ölüm tehlikesi yaşadığını aktardı.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece alt geçit Haberi

Büyükçekmece alt geçit


Büyükçekmece ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'nde yer alan ve ilçenin iki yakasını birbirine bağlayan alt geçit önümüzdeki günlerde tamamlanacak.


Statik ömrü uzatıldı


Altgeçidinin modernizasyonu kapsamında, geçidin cephesine dekoratif prekast paneller döşendi. Bu yolla geçidin demir donatı aksamı da dış etkilerden korunarak statik ömrünün uzatılması sağlanmış oldu.


Yapılan çalışma kapsamında yaya geçidi olarak kullanılan yürüyüş alanları da yenilendi. Ayrıca geçidin rampaları da yeniden düzenlenerek engelli aracı kullanımı açısından da daha uygun hale getirildi. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan çalışmaların ardından altgeçit estetik açıdan modern bir görünüme kavuşurken, teknik açıdan da daha güvenli bir hale gelecek.


Daha modern ve güvenli​


Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en çok kullanılan ve kentimizin iki yakasını birbirine bağlayan Adnan Kahveci Caddesi'ndeki altgeçit...