30 / 04 / 2024

Büyükçekmece yeni villa projeleri

Büyükçekmece yeni villa projeleri

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, "Büyükçekmece bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul 'un en önemli villa yerleşim merkezi olacak" dedi...

Hakan Yalçın: Büyükçekmece villaların adresi olacak!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, "Büyükçekmece bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul 'un en önemli villa yerleşim merkezi olacak" dedi...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Tepekent Sitesi'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Türkoba Mahallesi, 109 ada 3 parselde yer alan villayı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de 9 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 224 ada 10 parselde yer alan 497 metrekare villayı 9 milyon TL'ye satıyor...

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Büyükçekmece'de 19.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Kemerburgaz'da bulunan bir dönem Yeşilçam filmlerinin de çekildiği 6 bin 265 metrekare arsa içesisinde villayı 19 milyon 322 bin 50 TL'ye satıyor.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar değişikliği için suç duyurusu!

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin inşaat firmasına imar peşkeşi çektiği Avenue İstanbul projesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 850 milyon TL'lik rant vurgunu için suç duyurusunda bulunulacak. Valilik, inşaatta inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün müfettiş talebini onayladı. 

Büyükçekmece'de villa ve müstakil konutlara talep arttı!

Koronavirüs salgını sonrası villa ve müstakil konutlara talep arttı. İstanbul'un gözde sahil semtlerinden olan Büyükçekmece'deki villa ve müstakil konutlar büyük ilgi görüyor. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Büyükçekmece'nin villa kent haline geldiğini söylüyor...

Büyükçekmece yeni villa projeleri Haberi

Büyükçekmece yeni villa projeleri


Büyükçekmece Bölgesi'nde ilk markalı konut projesi GölMahal'den sonra 2.projesi BatıMahal'e de başlayan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; "Büyükçekmece'ye şehircilik açısından baktığımızda yerleşim, imar, altyapı, çevre sorunlarını şehircilik donanımı ile çözmüş, gelişen çehresiyle bir dünya kenti olmaya aday bir ilçe olduğunu görüyoruz. 

Bölge özellikle nitelikli konut ve villa projelerinin oluşturduğu inşaat hareketliliği ile hızlı bir kentleşme sürecine girdi ve proje sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Birçok firma burada proje geliştiriyor, önümüzdeki 3 yılda çok büyük projelerin bölgede yükseldiğini göreceğiz. 

Bölgede şu an yaklaşık 3 bin villa var önümüzdeki yıllarda bu sayının 5-6 bini bulması bekleniyor"...