16 / 05 / 2024

Çağdaş Aydın

Çağdaş Aydın

Aliden Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tuncel, Deniz Verim, Çağdaş Aydın tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ocak'ta Kağıthane'de kuruldu.

Gaziosmanpaşa'da toprak kaydı, 30 ev boşaltıldı: Yeni evler verilecek!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün toprak kaymasından etkilenen kiracılar kiracı, ev sahipleri de ev sahibi olarak kalıcı evlerine geçecek. İstanbul Valisi Davut Gül, detayları açıkladı. 

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Çanakkale ile Aydın'da arsa ve arazi satılacak! 

Çanakkale'de yer alan bir arazi ve Aydın'da yer alan bir arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ağdaş ve Nurettin Ağdaş ortaklığında kuruldu. 

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Aydın tarafından kuruldu.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKİ Aydın'da 393 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Söke ilçesinde 393 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Çağdaş Aydın Haberi

Çağdaş Aydın

Aliden Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tuncel, Deniz Verim, Çağdaş Aydın tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 24 OCak'ta kuruldu. 


Aliden Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arza ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak kat irtifakı kurmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aliden Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Kuyu sokak,...