30 / 04 / 2024

çağlayan KİPTAŞ mağdurları

çağlayan KİPTAŞ mağdurları

Çağlayan'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında konutlarını KİPTAŞ'a veren vatandaşlar konutlarını alamadıkları gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Esenyurt konut mağdurları Meclis'te! Milletvekilinden kamu kuruluşlarına çağrı! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamasında Esenyurt konut mağdurlarını da gündeme getirdi. İşte İzsiz'in o açıklaması... 

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Bakan Vedat Bilgin'den çıraklık mağdurlarına müjde! Bu açıklama yüzleri güldürecek

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT düzenlemesi sonrası staj ve çıraklık problemi meydana geldi. Kendilerinin de EYT kapsamı içerisine dahil edilmesini isteyen staj ve çıraklık mağdurları bu zamanların de sigorta içinde olmasını istiyor.

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran haber!

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran bir haber geldi. İddialara göre, AK Parti seçimler öncesi EYT’den emeklilik hakkı alamayan çıraklık ve staj mağdurları için de harekete geçti.

Staj ve çıraklık mağdurlarına duyuruldu! Meclis tarih verdi!

Staj ve çıraklık mağdurları uzun bir süredir meclisten çıkacak haberi bekliyorlardı. İşte bu konuda yaşanan son gelişmeler!

2023 fitre bedeli resmen açıklandı! Deprem mağdurlarına hemen verilebilecek! 2023 Ramazan fitre bedeli...

Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından 2023 yılı fitre miktarı resmen açıklandı. 2023 fitre bedeli resmen açıklandı! Deprem mağdurlarına hemen verilebilecek! 2023 Ramazan fitre bedeli...

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde haklarını arıyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. İşte mağdurların yaptığı o açıklama...

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak...

çağlayan KİPTAŞ mağdurları Haberi

çağlayan KİPTAŞ mağdurları

İstanbul Çağlayan'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında evlerini KİPTAŞ'a veren vatandaşlar evlerini alamadıkları gerekçesiyle protesto gösterisi yaptı.

Kağıthane'de konutların yıkılan ve yapılması vadedilen yeni konutların vaktinde teslim edilmediğini bildiren bir grup vatandaş, basın açıklaması yaparak, yetkililerden yardım istedi.

Kendilerine "Hürriyet Mahallesi Kiptaş Mağdurları" adını veren grup üyeleri, Çağlayan Hürriyet Mahallesi'ndeki yıkılan konutlarının önünde bir araya geldi.Depreme dayanıklı ev yapılması karşılığında evlerini Kiptaş'a ve proje ortağı Nas İnşaat'a devrettiklerini dile getiren vatandaşlar, evlerinin proje için yıkıldığını, ancak inşaatın bir türlü başlamadığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, grup adına açıklamayı okuyan Zeynep Balta, 5 yıl önce Kiptaş ve Nas İnşaat ortaklığındaki projeye güvenerek evlerini teslim ettiklerini söyledi.3 yıl içinde yenilerinin teslim edileceği vaadiyle teslim ettikleri evlerinin inşaatının hala başlamadığını belirten Balta, şöyle konuştu:...