28 / 04 / 2024

Cahit Karaoğlu

Cahit Karaoğlu

Meridyan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te, Cahit Karaoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Endager Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endager Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Karaoğlu tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan görevden alınarak, yerine Adil Karaismailoğlu atandı…

Cahit Turhan, Kanal İstanbul'un ne kadar yanlış olduğuna katkı sunuyor! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk Dünyası Sivil toplum buluşmasına katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, "Cahit Turhan, Kanalın ne kadar yanlış bir şey olduğuna katkı sunuyor, daha da çok sunacak gibi" dedi... 

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a rant yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cahit Turhan'ın açıklamalarına ilişkin, "Kanalın ne kadar yanlış bir yatırım olduğuna büyük katkı sunuyor" dedi...

Bakan Cahit Turhan Kanal İstanbul için tarih verdi!

Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi ile ilgili çıkışlarına cevap veren Ulaştırma ve Altyyapı Bakanı Cahit Turhan, ''İlk kazma bu yıl vurulacak. Hedefimiz 2026'da hayata geçirmek'' diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a Kanal İstanbul tepkisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklama için “Komedi filmi gibi” dedi. 

Ekrem İmamoğlu’ndan Cahit Turhan'a Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Kanal İstanbul için bakanlıklar ve İBB arasında imzalanan protokoller bulunduğuna yönelik açıklamasına tepki göstererek, "İçeriği boş, talihsiz bir Ulaştırma Bakanı açıklaması daha"  dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Haydarpaşa ve Sirkeci Garı depolarının kiralama ihalesine yönelik açıklamasına tepki verdi.

Cahit Karaoğlu Haberi

Cahit Karaoğlu

Meridyan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Cahit Karaoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.


Meridyan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...