29 / 04 / 2024

Çakar Yapı Emlak

Çakar Yapı Emlak

Çakar Yapı Emlak Elektrik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Semih Çakar tarafından 22 Nisan 2013 tarihinde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Konut satışlarının yılın 2. yarısında artması bekleniyor!

Konut sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyleyen Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar, konut satışlarının yılın 2. yarısında artması beklediklerini söyledi.

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Cansever Yapı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansever Yapı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli Mehmet Cansever tarafından kuruldu.

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Aliakar tarafından kuruldu.

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Sheba Yapı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sheba Yapı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Afrah Saleh A. Suhaıl tarafından kuruldu.

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Shamdın tarafından kuruldu.

Yakapark Kartal'da teslimler Ekim 2023'te!

Gayrimenkul sektöründe uzun senelerdir faaliyette bulunan Akar Yapı Grubu, İstanbul Kartal’da, oksijen deposu Aydos Ormanları’nın yanında Yakapark Kartal projesini hayata geçiriyor. Satışların başladığı projede teslimlerin Ekim 2023'te yapılması planlanıyor.

Atam Group Yapı Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atam Group Yapı Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Barmak Bashırı tarafından kuruldu.

Çakar Yapı Emlak Haberi

Çakar Yapı Emlak


Çakar Yapı Emlak Elektrik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Semih Çakar tarafından 22 Nisan 2013 tarihinde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Çakar Yapı Emlak Elektrik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler, 


Çakar Yapı Emlak Elektrik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp, Esentepe Mahallesi, Alibeyköy Caddesi,...