15 / 05 / 2024

Çakır34 Grup Emlak iletişim

Çakır34 Grup Emlak iletişim

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Polat tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini akından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart tarihinde başlıyor. Peki emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisini kimler ödemez? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Son dakika! AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması!

Emeklilerin merakla beklediği yeni zamlarla ilgili olarak AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Etki analizleri, bütçe imkanları değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

AK Parti'den emekli maaşlarına ilişkin son dakika açıklaması! Ekim ya da kasım ayı gibi...

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emekli maaşlarında yapılması öngörülen düzenlemeye dair açıklama yaptı. Güler çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Emin tarafından kuruldu.

Ak Parti’den asgari ücret ve memur maaş zamları için açıklama

Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, memur-emekli maaşı ve asgari ücret zammına ilişkin açıklama yaptı. Peki, temmuz ayında maaş zamları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Asgari ücret, emekli ve memur zammı için AK Parti'den hızlı açıklama! Ansızın duyuruldu, hemen bakın!

Son dakika açıklamasına göre, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, seçim sonrasında asgari ücret, memur ve emekli zammı konularının meclisin ilk gündem maddeleri olacağını duyurdu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çınar tarafından kuruldu.

Çakır34 Grup Emlak iletişim Haberi

Çakır34 Grup Emlak iletişim

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Polat tarafından kuruldu.
Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek b- Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. c-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT...