07 / 05 / 2024

ÇAL Belediye maydan projesi

ÇAL Belediye maydan projesi

Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan, ''Düğün salonu, toplantı salonu, sinema salonu birde büyük meydan projemiz var. Ürün çeşidini arttırmak için sera alanları oluşturmaya başladık" dedi.

Belediye personel alımı Nisan 2024! İBB İSYÖN 587 cankurtaran alıyor: Son başvuru gününü aman kaçırmayın!

Belediye personel alımı Nisan 2024 açıklamaları peş peşe yapıldı. İBB İSYÖN tarafından 587 cankurtaran alınacak. İşte Belediye personel alımı detayları...

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

O belediye zabıra memuru alıyor! Başvuru tarihlerini aman kaçırmayın: KPSS'den en az 70 puan alanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 10 zabıta memuru alıyor. Peki memur alımları için başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

HAK-İŞ'ten belediye çalışanları da Kamu Çerçeve Protokolü'ne dahil edilsin talebi! 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, belediye ve belediyelere bağlı şirketlerindeki işçilerin de Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü çerçevesine alınmasını ve imkanlarından faydalanmasını istedi. İşte ayrıntılar...

O belediye tam 105 personel alıyor! Başvuru şartları resmen belli oldu! Belediyede çalışmak isteyenlere büyük fırsat!

İstanbul'daki belediyeler alım yapmaya devam ediyor. Belediyelerde çalışmak isteyen binlerce kişi ise belediye personel alımı ilanlarını araştırıyor. İşte o belediye tam 105 personel alıyo. şartları resmen belli oldu! İstanbul'da büyük fırsat!

İstanbul'da o belediye personel alımı yapacak! Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı

Belediye personel alımları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son gelen alım ilanına göre  İstanbul Fatih Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı.

Memur olmak isteyenlere müjde! O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Memur alımı ilanlarını takip eden binlerce kişi için müjdeli haber geldi. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun.

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

KPSS'siz personel alımı başladı! O belediye tam 105 personel alacak! Başvurular yarın son! Hemen başvurun!

Binlerce kişi belediyelerin kendi bünyelerindeki iş alım ilanlarını araştırıyor. O belediye KPSS şartsız tam 105 personel alacağını duyurdu. Başvurlar yarın sona erecek. Hemen başvurun!

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye ilanı açıkladı! Başvuruları kaçırmayın!

KPSS puanı ile memur alımları devam ediyor. Bir çok kamu kurumu ilanları peş peşe açıklarken belediyelerden de memur alımı ilanları gelmeye başladı. O belediye KPSS 60 puanla memur alımı yapacak. Başvuruları kaçırmayın. İşte başvuru şartları...

Belediye memur alımları başladı! Tam 16 bin TL maaş! KPSS 75 puan! Hemen başvurun

Belediye memur alımları milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. 2023 belediye alımları kapsamında araştırmalar devam ederken Niğde Çiftlik Belediyesi 16 bin TL maaşla memur alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Belediye memur alımı resmen başladı! KPSS puanı olan herkes başvursun! Son tarih 12 Nisan! Fırsatı sakın kaçırmayın

Son zamanlarda belediye memur alımları ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Milyonlarca kişi memur alımlarını yakından takip ederken o belediyeden resmen açıklama geldi. KPSS puanı olan herkes başvursun! Son tarih 12 Nisan! Fırsatı sakın kaçırmayın!

ÇAL Belediye maydan projesi Haberi

ÇAL Belediye maydan projesi

ÇAL Belediyesi, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak için çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan, ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor. Piknik alanları, kanal güçlendirme, logar yapılması, tadilatlar, yolcu duraklarının inşası, kumlama çalışmaları taş döşeme, asfaltlama çalışmaları gibi her türlü hizmeti yerine getiren Çal Belediyesi vatandaşların daha iyi ortamda yaşamaları için uğraş veriyor. Kısa zamanda çok işler başaran Belediye projelerine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. 

MEYDAN PROJESİ 

Başkan Fethi Akçan, "ilçemiz bu çalışmalar sayesinde modern bir şehir görünümü kazanacak. Burada çalışan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Düğün salonu, toplantı salonu, sinema salonu birde büyük meydan projemiz var. Ürün çeşidini arttırmak için sera alanları oluşturmaya başladık" ifadelerini kullandı. 

İTALYA'DAN TALEP VAR 

Çal'da üretilecek olan domates daha toprakla buluşmadan İtalyan firmaları sıraya girdi... 




ÇAL...