17 / 05 / 2024

çalışan kadınlara erken emeklilik müjdesi

çalışan kadınlara erken emeklilik müjdesi

Çocuk sahibi çalışan kadınların iş hayatından erken çekilmemesi için bazı teşvikler yer alıyor, bunlardan biri erken emeklilik.

Aile Bakanlığından son dakika açıklaması: Çalışan ya da ev hanımı tüm kadınlara 4 bin TL mi verecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin lira yardım" haberlerine dair açıklama yaptı. İşte bakanlığın o açıklaması...

Eşi vefat eden yoksul kadınlara maddi destek: Maaş gibi düzenli 2 bin TL yardım yapılacak

Son alınan bilgilere göre, eşi vefat eden ve maddi sıkıntı yaşayan kadınlara devletten maddi destek sağlanacak! Desteği alabilmek için sadece kimlik fotokopisi ve vesikalık fotoğraf gerekmekte. İşte bu konuyla ilgili tüm ayrıntılar haberin devamında yer alıyor…

SGK, 12,5 yıl çalışan bireylere erken emeklilik imkanı sunuyor! EYT beklemek artık tarih oluyor! 

Türkiye'de emeklilik sistemine önemli bir yenilik geliyor. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yürütülen çalışmalar, emeklilik şartlarına annelik ve çocuk sayısını etkileyici faktörler olarak eklemeyi planlıyor. İşte ev kadınlarını ve çalışan kadınları kapsayan EYT konusundaki önemli düzenlemeler…

Anne adaylarına güzel haber: Her doğumda 3 farklı ödeme yapılıyor! Maaşlar hesaplara tıkır tıkır anında yatırılıyor! 

Devlet çalışan kadınlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda anne adaylarına doğum süresince çocuk parası, doğum parası, süt parası gibi üç farklı ödeme yapıyor. 

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

SSK’lı çalışanlara karşılıksız 26 bin TL destek ödemesi; Detayları belli oldu

Devletten çalışan kadınlara müjdeli bir haber geldi! Dilekçe ile başvuru yapan SGK'lı çalışan kadınlara toplu olarak 26 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı. Çocuklu ailelere sağlanan destek kampanyasının ardından annelerin de yüzünü güldüren bir haber geldi. İşte devletin çalışan kadınlara sunduğu 26.

Çalışan kadınlara müjdeli haber! SGK'dan 25.000 TL toplu ödemenizi hemen alın

Devlet yetkililerinin bu sene bir çocuklu ailelere, düşük gelirli ailelere ve daha birçok bağlamda destek ödemesi yaptı. Devlet yetkililerin yaptığı açıklamaya göre yeni destek ödemesi çalışan kadınlara olacak.

Çalışan kadınlara 25 bin toplu ödeme yapılacak! SGK'ya dilekçe vermeniz yeterli!

Çalışan kadınlar için müjdeli bir haber duyuruldu. SGK’ya dilekçe verilmesi durumunda 25 bin toplu ödeme yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapıları açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapılarının açılacağı müjdesini verdi. İşte ayrıntılar...

Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek? Hangi koşullarda erken emekli olunabilir?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için emeklilik yaşamında yeni bir adım atılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) içinde çalışan kadınlar 3600 prim günü bittiğinde,  50 yaşında, erkekler ise 55 yaşında emekli olabilecek. Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek?  Hangi koşullarda erken emekli oluna

Bayram öncesi kadınlara destek ödemesi! E-devletten hemen 4 bin TL’nizi alın!

Kadınlara Ramazan Bayramı öncesi destek ödemesi müjdesi geldi. İşte detaylar!

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak! Çalışmayan kadınlara 7000 TL maaş!

Devletten çalışmayan kadınlara büyük destek. Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak. İşte detaylar!

çalışan kadınlara erken emeklilik müjdesi Haberi

çalışan kadınlara erken emeklilik müjdesi

Milyonlarca çocuk sahihbi çalışan kadınların iş hayatlarına devam edebilmeleri için belli başlı avantajlar sağlanıyor. Erken emeklilik bunlardan bir tanesi. Çocuk sahibi kadınlar toplam 2160 gün yani 6 yıl daha erken emekli olma şansı elde ediyor. Ülkemizde kadın ve erkek emekli olmak için gereken gün sayısı mevzuatta yazılıdır. Ancak belirli şartların sağlanması halinde bu şart ileri sürülür.

A Haberde yer alan habere göre; Çocuklu kadınlar 6 yıl yani 2160 gün erken emekli olarak emekli maaşlarını almaya başlayabilirler. Doğum borcu adı verilen sistemle ikinci hatta üçüncü çocuk için bile erken emeklilik süresi uzatılıyor. Böylece kadınlara çalışma hayatında avantaj sağlanıyor. Erkeklerin askerlik borcu ile emeklilik süreleri kısalıyor. Burada esas nokta sigorta başlangıcının geri çekilmesidir.

Ülkemizde emekli olabilmek için başlangıç ​​tarihine göre belirlenen yıl, yaş...