20 / 05 / 2024

çam ev kurulumu

çam ev kurulumu

ChinaHomelife Turkey; Çin Ürünleri Fuarı kapılarını açtı. Kendi evini kendi yapmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği çam ev, hiçbir uzmanlık istemeden 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla da cep yakmıyor.

ATEM Başkanı Akçam ev sahiplerini uyardı! Kira beyannamesi vermeyen yandı!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade etmişti. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Bakan Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev fiyatları düşebilir, kira fiyatları düşmez!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, 2024 konut piyasasını emlakkulisi.com için değerlendirdi. Yeni yılda satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl olacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

Sıfır ev alacaklara kritik uyarı! Fiyatlarda düşüş beklemeyin, pazarlıksız ev almayın!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, ev almayı düşünen vatandaşlar için önerilerde bulunarak dikkat çekici tavsiyelerde bulundu.

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesinin tamamına İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin devralınması suretiyle kolaylaştırılmış usulde şirketin bünyesinde birleşilmesi işlemi tescillendi.

İntema İnşaat, İntema Yaşam ile birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş olduğu doğrudan bağlı ortaklığı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket tarafından "devir alınması" suretiyle, şirketin bünyesinde birleşilmesine karar verdi.

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev'in hisselerini devraldı!

İntema İnşaat, sermayesinin tamamına sahip olduğu yüzde 100 bağlı ortağı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından devir alınması karar verildi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam Ev birleşti!

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin oy hakkı veren paylarının tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından "devir alınması" suretiyle bünyesinde birleşilmesine karar verildi. 

İntema İnşaat sermayesini 22 milyon TL'ye artıracak!

İntema İnşaat, sermayesinin tamamına sahip olduğu bağlı ortağı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri'nin 34 milyon 500 bin TL olan ödenmiş sermayesinin 7 milyon TL'ye indirilmesine ve 22 milyon TL'ye artırılmasına karar verdi. 

Eviva Yaşam Merkezi'nden ev alan mağdurlardan açıklama!

Esenyurt'ta yapımına başlanan Eviva Yaşam Merkezi projesinden ev alan ancak 8 yıldır evlerinin teslim edilmediğini söyleyen mağdurlar basın açıklaması yayınladı.

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa edilecek Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı. 8 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projenin yakın zamanda açılması planlanıyor.

Bizim Ev Engelliler Yaşam Merkezi modern binasına kavuşuyor!

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi çok daha donanımlı ve kapsamlı bir binaya kavuşuyor. Yeni bina 19 Mayıs Mahallesi'nde yükselecek.

çam ev kurulumu Haberi

çam ev kurulumu

Çin ve Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin en büyük platformlarından olan ChinaHomelife Turkey; Çin ÜrünleriFuarı 2 – 4 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Yüzlerce Çinli firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan China Homelife Fuarı, üçüncü yılında da binlerce Çin malı ürünüyle yoğun ilgi gördü. Özellikle çınar ağcından de- monte yapılan ahşap ev ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Doğayla iç içe yaşamak isteyenler ve kendi evini kendi yapmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği çam ev, hiçbir uzmanlık istemeden 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla da cep yakmıyor.


Türkiye pazarına girmek üzere China Homelife fuarına katılan Çin malı çam ev meraklılarından yoğun ilgi gördü. 50 yıla kadar hiçbir deformasyona uğramadan durabilen çam evler, ustasız 2 saatte inşa edilebiliyor. Amerika Birleşik...