28 / 04 / 2024

çamlıbel sitesi m.yılmaz

çamlıbel sitesi m.yılmaz

Çamlıbel Sitesi, İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. Projede başlangıç fiyatı 130 bin TL olarak belirlendi...

Emekliye ek zam, asgari ücrete ikinci zam var mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kimsenin şüphesi olmasın!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekliye ek zam ve asgari ücrette ikinci artış ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki beklenen zamlar olacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yüzde 25'lik kira zam sınırına ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Buna göre, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı, kaldırılacak mı? İşte haberin ayrıntıları... 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ilk evini alacaklara kredi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk ev alımında kredi erişimini sağladıklarını belirterek, konut arz ve talebini birlikte düşünülmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıkladı! 1000 hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi belli oldu!

Binlerce kişinin beklediği hakim ve savcı yardımcısı sınavının tarihi belli oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1.000 hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav tarihini açıkladı. Peki hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı ne zaman gerçekleşecek? İşte hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak kentsel dönüşüm mesajı! Peş peşe detaylar verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir programı çerçevesinde İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) iş insanlarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, 14 bin 512 adet konutun yapımının sürdüğünü söyledi.

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

çamlıbel sitesi m.yılmaz Haberi

çamlıbel sitesi m.yılmaz

Dairelerin tamamının 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Çamlıbel Sitesi'nde yüzde 50 peşinatla banka kredisi kullanmak mümkün.


Dairelerin alanlarının 85 metrekare ile 102 metrekare arasında değiştiği Çamlıbel Evleri'nde satışlar devam ediyor.


Çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark, depo, sığınak ve bin 192 metrekare sosyal alanın yer aldığı Çamlıbel Sitesi Tuzla, 1,745 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Toplam 32 adet konutun yer aldığı Çamlıbel Konutları, İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da yaşama geçiriliyor.


Çamlıbel Sitesi M.Yılmaz'da satışı devam eden dairelerin fiyatları 130 bin TL ile 162 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede,  2 adet bloktan meydana geliyor.


M.Yılmaz İnşaat imzasıyla yükselen Tuzla Çamlıbel Sitesi'nin inşaat alanı 4 bin 280 metrekare olarak belirlendi.


Telefon: 0216 378 48 28

Web Adresi: http://www.myilmazinsaat.com

Merve...