07 / 05 / 2024

çamlıca da mesa

çamlıca da mesa

İstanbul’un en prestijli projelerinden birine; Çamlıca’da MESA’da yaşam başlıyor. Çamlıca’da MESA projesinin basın toplantısı 15 Mayıs 2015 Cuma günü düzenlenecek.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Çamlıca'da eski televizyon kuleleri sökülüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca'da eski televizyon kulelerinin söküm çalışmalarını helikopter ile inceledi.

MBA Okulları 3'üncü kampüsünü Çamlıca'da açtı!

İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman kampüslerinin ardından, MBA Okulları'nın üçüncü kampüsü MBA Çamlıca'da açıldı. 

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çamlıca'da çöken yol ile Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin ilişkin 5 soru hazırladı..

Çamlıca'da anlaşma sağlanamayan evler yıkılmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Çamlıca'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde sona gelindi!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında 165 metre uzunluğundaki çelik konstrüksiyon son bölümünün yapımına başlandı.

Üsküdar Küçük Çamlıca özel eğitim alanı imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar'a bağlı Küçük Çamlıca'da 58 ada, 1 ve 2 parsellerin, Günübirlik Tesis Alanı'ndan Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Çamlıca'da imar planı değişikliği!

Üsküdar Çamlıca’da bulunan bir donatı alanı daha plan değişikliğiyle imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ‘doğal ve kentsel sit alanında’ yaptığı plan değişikliğiyle 2 bin 744 metrekarelik alanı ‘özel eğitim alanı’ ilan edildi.

Çamlıca'da 12 bin metrekarelik alana otel yapılacak!

İstanbul Küçükçamlıca Tepesine yakın konumda yer alan Bilfen Okulları'nın bitişiğindeki üç parsel halindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik araziye park ve otel yapılacak. Proje Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

çamlıca da mesa Haberi

çamlıca da mesa

İstanbul’un en prestijli projelerinden birine; Çamlıca’da MESA’ya basın toplantısı 15 Mayıs 2015 Cuma günü düzenlenecek.

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu MESA’nın imzasını taşıyan, İstanbul’un en gözde semtlerinden Çamlıca’da, yüksek kalitesi ile geniş ve konforlu alanlar sunan Çamlıca’da MESA’da yaşam başlıyor.

Panoramik İstanbul manzarası ile bezenmiş Çamlıca’da MESA’nın eşsiz atmosferinde başlayacak seçkin yaşam fırsatlarının ele alınacağı, MESA Genel Müdürü Can Aynagöz ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 15 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.


Çamlıca'da Mesa iletişim

Telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: