07 / 05 / 2024

Can Gülsoy

Can Gülsoy

Ozhascan Prefabrik İnşaat Yapı Elemanları ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Can Gülsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da Ümraniye, Aşağı Dudullu'da kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Elda Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elda Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gündüz tarafından kuruldu.

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Göç, Hasan Karaköse ve Murat Yavuz ortaklığında kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

En çok ihtiyaç duyulduğu anda mağduriyet yaşandı! Elektrik şirketleri sınıfta kaldı

Depremin olduğu yerlerde can güvenliği açısından elektrik olmaması ve iletişim kesikliği olması gayet normal ama depremin ardından enerji ve  iletişimde hizmet kıtlığı normalin dışında değerlendirildi. şirketler yapılan değerlendirme sonrası verdikleri hizmette sınıfta kaldı yorumu yapıldı.

Ehliyetsiz yakalanırsanız cezası ne kadar?  Kırmızı ışıkta geçmenin cezası kaç TL?

Trafik kurallarına uymak  gerek sizin gerek trafikteki diğer kişilerin can güvenliği için büyük önem taşıyor. Yeni yılla birlikte güncellemesi yapılan trafik ihlalleri kaynaklı cezaların 2023 yılında ne kadar olduğu ise pek çok sürücü tarafından merak ediliyor.  Peki 2023 yılı trafik cezaları ne kad

Yerlitepe İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerlitepe İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Can Görür tarafından kuruldu.

Gümüş can çekişiyor! Son dakika gümüş fiyatları 29 Eylül 2022

Gümüş fiyatları dolar baskısı altında dip rakamlara kadar geriledi. Gümüş resmen can çekişiyor. Peki gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte son dakika 29 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

Tgz İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgz İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Adalar'da Can Gül tarafından kuruldu.

Gram altında bu şekilde canınız yanacak! Son bir gün! Piyasa Kahini İslam Memiş düğmeye bastı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yayınlamış olduğu son videosunda cuma gününü kritik kılarak, “Canınız yanmasın” dedi. İşte detaylar…  

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül tarafından kuruldu.

Can Gülsoy Haberi

Can Gülsoy

Ozhascan Prefabrik İnşaat Yapı Elemanları ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Can Gülsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu.


Ozhascan Prefabrik İnşaat Yapı Elemanları ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.   Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...