03 / 05 / 2024

Çanakkale Belediyesi ücretsiz duş merkezi

Çanakkale Belediyesi ücretsiz duş merkezi

Çanakkale Belediyesi'nin öğrenciler, dar gelirli ve korunmaya muhtaç kişilerin ücretsiz olarak faydalanması için açtığı duş ve çamaşır yıkama merkezi faaliyete geçti. Merkez Barbaros Mahallesi Troya Caddesi üzerinde yer alıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

Umurbey Belediyesi'nden Çanakkale'de satılık gayrimenkul!

Çanakkale İli Umurbey Belediye Başkanlığı, Çanakkale Umurbey Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

İBB duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müjdeli haberi duyurdu. İBB Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak 4 müzenin 100 gün boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini açıkladı.

Ezine Belediyesi Çanakkale'de dört arsa satacak! 

Çanakkale İli Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale Ezine'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların yüz ölçümleri 758,10 metrekare ile 1.427 metrekare arasında değişiyor.

O ildeki 5 adet konut ve 5 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 25 Ekim'de! 

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 5 adet iş yeri ile 5 adet konutu satıyor. Peki ihale ne zaman? Konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İBB resmen açıkladı! Merakla beklenen 65 yaş ücretsiz ulaşımda son karar! 

Son zamanlarda 65 yaş ücretsiz ulaşımla ilgili çıkan haberlere son noktayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi koydu. Peki 65 yaş üstü ulaşım ücretsiz mi, paralı mı olacak? İşte o karar...

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

O belediye rekor sayıda personel alacak! Şöfor, acil tıp teknisyeni, park bakım personeli, grafiker, muhasebeci...

İş arayanlar ilanları yakından takip ederken son açıklama Çanakkale Belediyesi'nden geldi. İlana başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları belli oldu.

Çanakkale Belediyesi ücretsiz duş merkezi Haberi

Çanakkale Belediyesi ücretsiz duş merkezi


Çanakkale Belediyesi'nin öğrenciler, dar gelirli ve korunmaya muhtaç kişilerin ücretsiz olarak faydalanması için açtığı duş ve çamaşır yıkama merkezi faaliyete geçti. Barbaros Mahallesi’nde Troya Caddesi üzerinde yer alan çamaşır ve duş merkezinin açılışını Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptı. Gökhan, “Evinde duş alma ve çamaşır yıkama imkanı bulunmayan kentlilerin faydalanabileceği bir yer oluşturduk. İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Kredi Yurtlar Kurumu ve mahalle muhtarları tarafından yönlendirilecek kişiler ile evlerde kalan öğrencilere hizmet verilecek merkezde, 3 yıkama, 3 kurutma makinesi ile bayan ve erkekler için 4’er duş kabini yer alıyor. Dar gelirli, korunmaya muhtaç ve ihtiyacı bulunan kişiler, oluşturulacak kart sistemiyle merkezden ücretsiz yararlanacak. Çanakkale öğrenci ağırlıklı...