20 / 05 / 2024

Çanakkale hızlı gelişim

Çanakkale hızlı gelişim

Altın Emlak Çanakkale Temsilcisi Umut Çetinkaya, Türkiye’nin en büyük ilahiyat fakültesinin ve adalet sarayının Şekerpınar’ da inşa edilecek olmasından dolayı gözde bir lokasyon olduğunu belirtiyor.

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

İBB'nin hızlı tarama testinde talep patlaması! 76 bin İstanbullu başvurdu!

İBB’nin ücretsiz olarak yaptığı hızlı tarama testini binalarına yaptırmak için başvuranların sayısı, Kahramanmaraş depremlerinin ardından 76 bini gördü. İşte hızlı tarama ile ilgili son dakika gelişmeleri...

İYİ Parti'den 1915 Çanakkale Köprüsü için hızlı tren önerisi! 

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı Dr. Suat Sarı, 1915 Çanakkale Köprüsü için iptal edilen hızlı tren planının yeniden gündeme alınması için öneride bulundu. 

Sitelerde konut sakinlerine ve yöneticilere hızlı hizmetler Apsiyon'la sunuluyor!

Türkiye genelinde 800 binden fazla konutta yaklaşık 1,6 milyon kişiye hizmet sunan Apsiyon, sunduğu özellikler ve geliştirdiği modüllerle sitelerde yaşayan kullanıcıların ve site yöneticilerinin hayatlarına hızlı çözümler sağlıyor. Peki Apsiyonla konut sahiplerine neler sunuluyor?

Trio Gelişim Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Gelişim Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köprülü tarafından kuruldu.

Hızlı trenle yolcu ve yük taşımacılığı için projeler geliştiriyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Ülke genelinde ve ana akslarında, hızlı trenle yolcu ve yük taşımacılığı amacıyla projeler geliştiriyoruz." diye konuştu.

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

Deniz İstanbul hudut kapısıyla daha hızlı prim yapacak!

Keleşoğlu Holding’in, 1,5 milyar dolar yatırım değerine sahip Deniz İstanbul projesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. İstanbul’un en önemli iki hudut kapısından biri Deniz İstanbul'da yer alacak. Proje böylece daha hızlı prim yapacak.

Emlak Konut'un Anadolu'daki projeleri hızla gelişiyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu, Anadolu'daki birçok şehirde gayrimenkul projelerinin hızlı bir gelişim içerisine girdiğini söyledi...

Çanakkale hızlı gelişim Haberi

Çanakkale hızlı gelişim

Konumu, doğal özellikleri ve ticari kapasitesi bakımından elverişli koşullara sahip Çanakkale nitelikli gelişimin merkezi halini aldı. Özellikle arsa-arazilerin hızla el değiştirdiği bölge aldığı göçle hızla artan nüfusun ihtiyacını karşılayacak yeni dev altyapı yatırımlarıyla şekilleniyor. Altın Emlak Çanakkale Temsilcisi Umut Çetinkaya, Türkiye’nin en büyük ilahiyat fakültesinin ve adalet sarayının Şekerpınar’da inşa edilecek olmasından dolayı gözde bir lokasyon olduğunu belirtiyor.


Altın Emlak Çanakkale Temsilcisi Umut Çetinkaya, Çanakkale’de arsa arazi hareketlerinin özellikle Şekerpınar ve Kepez Kalabaklı bölgelerinde yoğunlaştığını belirterek şunları söyledi: “Çanakkale’nin en nitelik projelerinin yapıldığı ikinci bölge ise Kepez Kalabaklı bölgesi. Çanakkale Devlet Hastanesi’nin de taşınacağı Kepez Kalabaklı, arsaların çok değer kazandığı ve yapılaşmanın hızlı seyrettiği bölgelerden biri halini aldı. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre 493.691 nüfusa sahip Çanakkale yazlık ev...